LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020.

16 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Moguće da vam se na poslu neko udvara ili imate utisak da nekouporno želi ašu pažnju. Trebalo bi da budete oprezniji ako nekome dajete komplimente, posebno na radnom mestu jer to može da se pogrešno shvati. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa jednim Bikom koji vam je u stvari naklonjen.

BIK

Ako vam se neko bude udravaro na neom kraćem putu ili na nekom sastanku, biće za vas to veoma prijatno iznenađenje i verovatno da ćete prihvatiti udvaranje, moda i izlazak. Nemate poverenja u jednog Ovna koji se predstavlja kao odan prijatelj ili osoba koja je zaljubljena u vas.

BLIZANCI

Nespremni ste za neki razgovor koji od vas zahteva dobru psihičku stabilnost jer osoba koja želi da se vidi sa am au stvari vam nešto prebcuje za šta vi mislite da nema osnova. Nešto na vas prilično razdražujuće i vi ćete pokušati da izbegnete ozbiljan razgovor sa Devicom ili Strelcem.

RAK

Nemate dovoljno strljenja za partnera koji od vas očekuje više poštovanja. Niste sigurni šta želite u stvari li nemate snage za ozbiljne promene koje priželjkujete. Neko umesto vas trebalo bi po vašem mišljenju da donese odluku jer je vama tako lakše, naročito ako se radi o Jarcu ili Ribama.

LAV

Dobro se snalazite u većem društvu jer ste verovatno zanimljivi, spremni da o svemu pričate i mnogi smatraju da ste duhoviti i zabavni. Moguć je susret sa nekim ko vam je odavano bio simpatičan ali se nikada niste otvoreno udvarali toj osobi. Ne uspevate da ostvarite harmoničan odnos sa Jarcem.

DEVICA

Današnji dan odgovara rođenima u avgustu, posebno ako su emotivno zainteresovani od skora za Raka ili Ribe. Raspoloženi ste za izlaske u kasne sate ili ćete tada imati želju za razgovorom, moguće i četovanjem preko interneta.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2