LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL 2020.

5 априла, 2020 Off By botanika

VAGA

Prema mnogima ste prijateljski nastrojeni i zbog toga veoma popularni u društvu. Budite spremni na iznenađenje u vidu neplanirane posete ili nekog poziva koji ne očekujete. Moguć je susret sa Rakom ili Blizancem ili ćete biti u dilemi između dve simpatije. Vaš smisao za humor mnogi ne razumeju.

ŠKORPIJA

Jedan Bik vas može izbaciti iz takta jer će pokušati da pred vama glumi da je ono što nije ili će želeti da vas impresionira na način koji vas nervira. Treba da se posvetite druženju sa prijateljima, komšijama, rođacima, da se ne nervirate zbog svega onoga što vas dugo već opterećuje a na to ne možete da utičete posebno u odnosima sa jednom Vodolijom.

STRELAC

Odličan dan za sklapanje novih poznastava, posebo ako se bavite nekom slobodnom delatnošću u kojoj mogu da dođu do izražaja vaši talenti ili ste prisutni u javnosti. Ako radite sa umetnicima, naučinicima, ili sa osobama koje često putuju, dan je odličan za nove susrete.

JARAC

Ovo nije vaš dan, jer vas pomalo zbunjuje. Nemojte oklevati ako vas neko bude zavodio ili vam bude slao provokativne sms poruku. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada.

VODOLIJA

Prija vam društvo Ovna ili Blizanaca sve dok ne pokušaju da vam nametne svoju volju. Sve možete da podneste ali to ne čak i kada to čine sa mnogo šarma. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza. Pokušavate da dovedete svoj život u red ali vam to ne polazi za rukom.

RIBE

Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka jer uz njegovu pomoć možete mnoge poslove da uspešno završite. Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegama. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.

Стране: 1 2