LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020.

4 априла, 2020 Off By botanika

Vaga

Ideja i mašta definitivno pokreću projekat u dobrom smeru danas. Razgovor, možda vezan za novac, pokrenuće vas i vaše saradnike u nove inovativne projekte koji će možda biti od velike koristi za sve. Ne dopustite da se vaša inspiracija ovde zaustavi. Pustite je da slobodno luta i dovešće vas do novih ideja.

 

Trenutna pozicija planeta probudiće u vama želju da sedite pored svoje voljene osobe i dajete joj lekcije o ljubavi i životu. Ali to nije baš preporučljivo ukoliko želite da nastavite vašu vezu. Činjenica da vi uvek imate toliko toga da kažete, ubija u vašem partneru i sposobnost, a i želju da se iskaže, što uništava vezu i međusobni odnos.

 

Škorpija

Prijatelji koji su putovali ili žive daleko mogu vam doneti vesti i ideje koje još niko nije pokrenuo u vašoj okolini. To bi moglo da vas pokrene da malo istražite temu. Uzmite sve što ste čuli sa rezervom dok sami ne utvrdite činjenice. Stvari mogu da se izgube u prevodu kad ih čujete drugi ili treći put, zato dobro obratite pažnju.

 

Iako ste navikli da razgovore vodite uvek na isti način, danas biste trebali da promenite nešto i priđete osobi do koje vam je stalo iz druge perspektive. To će vam dati priliku da vas ona upozna u jednom sasvim drugom svetlu. Otvorite svoje srce i pokažite koliko ste ustvari osećajni i nežni.

 

Strelac

Danas ćete možda porazmisliti malo o karijeri. Verovatno ste se bacili na razmišljanje kako da na neki novi i inovativan način napredujete u karijeri i povećate svoje prihode. Više različitih varijanti će vam se možda ukazati, neke izvodljive neke ne. Možda neće biti tako lako sprovesti ih u delo ali nemojte da prestanete da pokušavate. Prepreke uvek postoje kada se pokušava nešto novo.

 

Zvezde vam danas šalju bure i varnice u razgovor. Zato, ukoliko ste hteli da započenete neku ozbiljnu temu, sačekajte neki drugi dan. Vaše emocije bi mogle biti jače od razuma i tako učiniti da kažete i nešto što ne mislite zaista. Opustite se uz neku lepu muziku ili dobar film. To je najbolje rešenje za ovaj dan.

 

Jarac

Vaš partner možda treba da se vrati sa putovanja danas i ozbiljan razgovor može da usledi potom. Podeliće priče sa putovanja što bi moglo dovesti do razgovora o vašem budućem odnosu. Ništa još nije u potpunosti odlučeno. Diskusija će verovatno biti više uopštena i vi ćete dobiti više razumevanja prema partneru i vašem odnosu.

 

Ne dozvolite da ovaj dan prođe bez sastanka sa osobom do koje vam je stalo, bez obzira na to bio to vaš partner ili ne. Zvezde vas ohrabruju da organizujete zajednički odlazak na ručak ili u pozorište. Bilo šta što volite da radite, bitno je samo da budete zajedno. Budite nežni, topli i prijatni. Provedite nezaboravne trenutke.

 

Vodolija

Danas ste malo rastrojeni, ali vaša kreativnost će zbog toga biti više izražena. Inspiracije će teći slobodno iz vas i omogućiti vam da se fokusirate i provedete više vremena na projektu bez umaranja. Dajte odrešene ruke vašim idejama i gledajte gde mogu da vas odvedu. Možda će biti malo maglovite u početku ali biće važne.

 

Danas vas očekuje jedan vrlo zanimljiv razgovor koji će promeniti mnogo toga u vašem ljubavnim životu. Jedan od onih koji menja odnose među ljudima, i koji ih ili zbližava ili trajno razdvaja. Bilo da rasprava izbije sama, ili da je vi izazovete, ona će promeniti redovan tok dana i života. Pazite da ne upotrebite previše grube reči.

 

Ribe

Opstanak vašeg partnerstva je u pitanju danas i zavisi od otvorene i iskrene komunikacije. Neusaglašena pitanja mogu biti tema razgovora i morate se odnositi prema njima oprezno. Važno je da iznesete koliko je za vas bitna vaša veza i koliko vam partner znači. Razgovor možda neće biti lak, ali kako se bliži kraj dana osećaćete se bolje.

 

Vaša sposobnost za razgovor može dostići danas nove visine i iznenadićete sami sebe. Bićete odrečniji i odlučniji nego što ste očekivali. Zvezde vas ohrabruju da nastavite putem kojim ste krenuli, ali da pri tom vodite računa da ostanete prizemljeni i smireni. Iskrenost i neustrašivost donosi uspeh. Ne plašite se da voljenoj osobi kažete sve što vam je na umu.

Стране: 1 2