Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020.

OVAN

Trudite se da ne mislite na ono što vas opterećuje a moguće da se radi o nekoj vrsti ljubomore ili sumnjičavosti ili morate da polažete računa partneru za nešto što kod njega stvara sumnju u pogledu vašeg kretanja ili će možda biti sklon da proverava vaš mobilni. Pazite kome šaljete kakve poruke.

 

BIK

Veoma ste trpeljivi u ljubavi i tolerantni, ne treba previse da se trudite oko partnera ili bar mislite da ne morate mada je naglašeno polje ljubomore I posesivnosti. Ona o druga strana je previse sigurna u sebe, misli da ste u svemu nadmoćni.

 

BLIZANCI

Nepovoljan dan koji vas može u večernjim satima učiniti previse svojeglavim i nedostupnim ili ćete imati potrebu da nekom kažete sve što vam je na duši. Vaša preosetljivost se ogleda u ličnim odnosima kao mana jer vas ona druga strana ne razume.

 

RAK

Poigravate se nečijim osećanjima i želite da date na znanje partneru da može da računa na vas a u stvari niste pouzdani. Nešto deluje na vas pomalo iritantno u toku prepodnevnih sati ali u veče ćete verovatno želeti da razjasnite neku nedoumicu u odnosu sa partnerom.

 

LAV

Vaš partner je izuzetno uporan ali vama je iznad svega važno da vaši odnosi budu harmonični. Uspevate da sagledate njegove probleme i da mu date koristan savet tako i da mu pružite potrebnu pomoć. Nesebični ste i spremni da mu se nađete pri ruci i pored brojnih problemima sa kojima ste suočeni.

 

DEVICA

Želite da se sretnete sa osobom koju ste nedavno sreli negde na putu ili ste nekada imali prilike da je vidite, moguće u nekom većem društvu. Ako se radi o osobi koja je izrazito ambiciozna, dobićete priliku da joj pokažete koliko je cenite i koliko imate o njoj lepo mišljenje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

VAGA

Korektni ste ali i zahtevni i želite da se znate na čemu ste. Ne bi trebalo da previše kritikujete partnera ako se ne ponaša baš kako ste zamislili. U stvari ste spremni da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim ko je okupiran svojim poslom i nema mnogo vremena za vas. Ako ste u vezi sa Ovnom nećete moći lako da izađete na kraj jer nije spreman da se bori za svoja prava.

 

ŠKORPIJA

Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da možete lako da se o svemu dogovorite, uključujući tu možda i zajednički posao koji biste bili spremni da započnete, moguće i po cenu da ostavite sadašnje radno mesto. Dobro se slažete sa jednim Bikom ili nekim Jarcem.

 

STRELAC

Očekujete poziv od osobe koja je sa vama nekada bila u nekoj vrsti kratkotrajnog flerta. Moguće da ćete pomisliti da možete ovnoviti kontakt ali ako se radi o zemljanom znaku, verovatno ćete morati da se mnogo više potrudite da bi vam to pošlo za rukom. Ako ste u dužoj vezi ili braku, vodite razgovore o novcu.

 

JARAC

Pokušavate da sačuvate svoju privatnost a mnoge interesuje baš to;šta radite, s kim se družite i kako organizujete svoje vreme. Trebalo bi da se mnogo više pozabavite svojim interesovanjima u domenu umetnosti jer u tim krugovima postoji neko ko prema vama nije ravnodušan i verovatno želi da se sa vama zbliži.

 

VODOLIJA

Želite da se dogovorite sa Vagom ili Ovnom, možda i sa drugom Vodolijom oko nečega što vas u priličnoj meri opterećuje a tiče se zajedničkih planova oko kojih ne možete da nađete povoljno rešenje. Moguće da dugujete partner izvinjenje a da toga niste svesni.

 

RIBE

Nemojte odbiti poziv za druženje jer ćete propustiti šansu koja vam se pruža ne tako često a tiče se osobe koja je već pokazala zainteresovanost za vas. Kako dan bude odmicao, tako ćete i vi imati sve više strpljenja za partnera, naročito ako se radi o jednom Raku ili nekom Biku.

Exit mobile version