LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020.

4 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Trudite se da ne mislite na ono što vas opterećuje a moguće da se radi o nekoj vrsti ljubomore ili sumnjičavosti ili morate da polažete računa partneru za nešto što kod njega stvara sumnju u pogledu vašeg kretanja ili će možda biti sklon da proverava vaš mobilni. Pazite kome šaljete kakve poruke.

 

BIK

Veoma ste trpeljivi u ljubavi i tolerantni, ne treba previse da se trudite oko partnera ili bar mislite da ne morate mada je naglašeno polje ljubomore I posesivnosti. Ona o druga strana je previse sigurna u sebe, misli da ste u svemu nadmoćni.

 

BLIZANCI

Nepovoljan dan koji vas može u večernjim satima učiniti previse svojeglavim i nedostupnim ili ćete imati potrebu da nekom kažete sve što vam je na duši. Vaša preosetljivost se ogleda u ličnim odnosima kao mana jer vas ona druga strana ne razume.

 

RAK

Poigravate se nečijim osećanjima i želite da date na znanje partneru da može da računa na vas a u stvari niste pouzdani. Nešto deluje na vas pomalo iritantno u toku prepodnevnih sati ali u veče ćete verovatno želeti da razjasnite neku nedoumicu u odnosu sa partnerom.

 

LAV

Vaš partner je izuzetno uporan ali vama je iznad svega važno da vaši odnosi budu harmonični. Uspevate da sagledate njegove probleme i da mu date koristan savet tako i da mu pružite potrebnu pomoć. Nesebični ste i spremni da mu se nađete pri ruci i pored brojnih problemima sa kojima ste suočeni.

 

DEVICA

Želite da se sretnete sa osobom koju ste nedavno sreli negde na putu ili ste nekada imali prilike da je vidite, moguće u nekom većem društvu. Ako se radi o osobi koja je izrazito ambiciozna, dobićete priliku da joj pokažete koliko je cenite i koliko imate o njoj lepo mišljenje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2