Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020.

OVAN

Ako ste slobodni, pruža vam se prilika da upoznate veselu i razdraganu osobu koja bi mogla da vam pomogne da se snađete u nekom novom poslu i možda će romansa krenuti iz zajedničkog posla. Trudite se da se dopadnete Lavu ili Blizancima.

Dan vam donosi nove ideje u vezi sa poslom sa strancima. Posredinik bi mogao biti neki Rak ili neki Jarac sa kojima ste možda već vodili razgovore o tome. Ako tražite posao, moguće da će vam se naći pri ruci neka Vaga ili Bilzanci sa kojima možete uspostaviti dobru komunikaciju.

 

BIK

Dobro se snalazite u društvu osoba koje prvi put srećete iako će vam se udvarati možda na originalan način, možda previše direktno i najverovatnije da ćete pokušati da odgovorite na isti način, moguće duhovitošću ili spremnošću da se njima vodite duge konverzacije.

Ovo je srećan dan za one koji dobro znaju šta žele. Ako ste ambiciozni, vaši lični ciljevi podležu kritici vašeg šefa i možete se suočiti sa tekoćama ako imate nerealna očekivanja od saradnje sa strancima. Od vas se može očekivati da prihvatite veću odgovornost za vaš posao.

 

BLIZANCI

Očekujete od partnera da se ponaša fer i da vam uzvrati istom merom, ljubaznošću i iskrenošću. Ne želite da se raspravljate o nekim nebitnim pitanjima jer ima mnogo toga o čemu bi trebalo da razgovarate, najverovatnije da se to odnosi na zajendičke planove u vezi sa inostranstvom.

Možete biti suočeni sa situacijom da se borite za svoja prava ili da popustite pred pritiskom autoriteta ili vaših saradnika. Možete svojom čvrstinom i odlučnošću steći moćne oponente. Verujete u svoje sposobnosti i ako tražite posao, imate šanse da ga dobijete.

 

RAK

Moguć je susret, potpuno neočekivano sa nekim ko je nekada bio vaša tajna simpatija. Mislite na osobu sa kojom ste imali mnogo toga zajedničkog a sada vam ne polazi za rukom da uspostavite komunikaciju kakvu biste želeli. Dobijate poziv od jedne Ribe.

Želite da budete mnogo realističniji mada znate da je teško prekinuti sa iluzijama koje vas vode u pogrešnom pravcu. Potreban vam je savet od nekog Jarca, Lava ili Bika. Želite da budete nezavisni ali takože da imate i dosta sigurnosti.

 

LAV

Dopada vam se hiper aktivna osoba koja uvek zna šta hoće i nikada vas ne dovodi u sumnju da li ste joj dragi ili ne ali postavlja pred vas velike zahteve koje i vi od sebe u stvari očekujete i tiču se vaše karijere. Nemojte previše biti opsednuti razmišljanjima o nekim porazima u ljubavi.

Danas imate potrebu da vas tretiraju ozbiljno mada ste mladoliki u ponašanju. Želite da dobijete šansu da pokažete hrabrost, odlučnost, mada možete biti nesiturni kada je u pitanju vaša karijera. Ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, treba da budete posebno oprezni u radu sa Ribama i Rakom.

 

DEVICA

Niste sigurni šta o vama misli osoba koja vam je draga i sa kojom imate često nesuglasice jer se ponaša prilično zahtevno u stvari je principijelna a vi ste pomalo detinjasti ili se ponašate razmaženo a da toga niste svesni. Pokušajte da date Jarcu na znanje da može da se osloni na vas.

Želite da vas kolege tretiraju sa ozbiljošću, naročito jedan Rak ili Strelac. Vaše učešće u novom projektu može biti veoma uspešno. Dan vam donosi i susrete sa Ribama ili Škorpijom. Trebalo bi da pokažete viđe kreativnosti i odlučnosti. Želite da započnete nov posao.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

VAGA

Moguć je susret sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan i vi znate tačno šta hoćete i kako ćete se postaviti posebno ako se radi o nekom vatrenom znaku mada bi bilo bolje da se usredsredite na ono što od vas očekuju Vodolija ili Blizanci.

Pokušajte da budete logičniji kada donosite važne odluke, naročito kada se radi o poslu sa nekim Strelcem, Lavom, Blizancima ili Rakom. Očekujete susret sa nekim ko vam može pomoći da rešite neku vrstu misterije sa kojom ste suočeni ili sa nekom nejasnom situacijom.

 

ŠKORPIJA

U večernjim satima možete dobiti poziv koji će vas prilično uznemiriti jer se radi o osobi koja ne zna šta hoće, sklona je da se ponaša nepredvidivo i verovatno je nečin nezadovoljna. Pokušajte da saznate kakve planove ima sa vama dvoma ako se radi o vezi koja je kraća od godinu dana.

Današnji dan vam može doneti novu ideju u vezi sa poslom koji možete obaviti kao honorarac ili u okviru vašeg privatnog biznisa. Trebalo bi da razmotrite nove mogućnosti kao realne i profitabilne, jer imate podršku za svoje ideje. Jedna Riba očekuje vaš poziv.

 

STRELAC

Nemate mogućnost da izađete iz situacije u kojoj se nalazite a da ne uđete u neku takođe komplikovanu situaciju. Pokušajte da sebe postavite drugačije kada je u pitanju jedan Ovan koji računa na vas a misli da ste ga možda izneverili. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o osobi koja je izuzetno osetljiva.

Imate tendenciju da namećete svoje mišljenje i danas je to naglašeno. Ne komunicirate dobro sa nekim Rakom, Devicom ili Jarcem. Imate potrebu da budete iskreni u razgovorima u četiri oka. Dobru saradnju možete ostvariti sa Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite.

 

JARAC

Nemojte se previše baviti onim što o vama pričaju oni koji vas ne vole a moguće da se radi o osobama koje su veoma bliske vašem partneru. Pokušajte da mu date na znanje da mislite o njemu mnogo lepše nego što je on toga svestan. Očekujete poziv od jednog Bika koji vam daje jasno na znanje koliko mu značite.

Suprotstavljate se sopstvenim strahovima i ograničenjima, inhibicijama ali takođe i nekom Raku ili Lavu ako se radi o vašim kolegama i vi ne delite njihovo mišljenje. Ako pokušate da se oslobodite nekih starih načina na koji ste donosili odluke i pokušate da pratite vaš unutrašnji glas, bićete uspešni, naročito ako želite da započnete nov posao.

 

VODOLIJA

Dopada vam se osoba koja je sasvim različita od vas i vi ćete joj dati na znanje da ste spremni da se prilagodite njenim obavezama da biste bili zajedno ili ćete joj ponuditi neku vrstu usluge. Trebalo bi da se angažujete mnogo više oko jednog Blizanca ili nekog Ovna koga poznajete preko posla.

Reagujete na sve što dolazi od onih sa kojima se ne slažete, animozitetom koji je bez realne osnove, osim vašeg straha da ćete biti nadmudreni. Možete biti mnogo više okupirani finansijama i svim pitanjima u vezi sa novcem. U svakom slućaju spremni ste da se zavaravate kada se radi o vezi sa Ribama.

 

RIBE

Pozvaćete osobu koja vam se dopada i daćete joj otvoreno na znanje da očekujete od nje više tolerancije jer ste i sami spremni da napravite neke ustupke. Dobro se slažete sa Škorpijom ili Jarcem ali sa Lavom ili Blizancima ne možete lako da nađete zajednički jezik. Moguć je susret na nekom kraćem putu.

Usmeravate svoju energiju u pravcu koji može značiti nove mogućnosti za unapređenje ili da dobijete neku vrstu priznanja od kolega ili da budete poznati u javnosti. Ako ste spremni da započnete nov posao budite ljubazni prema nekom Raku ili Škorpiji. Neki Ovan planira da vas pozove da saradjujete na zajedničkom poslu.

Exit mobile version