HOROSKOP ZA PETAK – Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom

HOROSKOP ZA PETAK – Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom

2 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da isplanirate neke nove dogovore koji će vam biti veoma važni na ovom polju. Spremni ste da se posvetite poslu iako su svi u prazničnom raspoloženju.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom. Zadovoljni ste jer pored emotivnog imate i otvoren i iskren prijateljski odnos koji vas ispunjava.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da će pozitivno stanje na ovom polju da vam se nastavi na duže staze u budućnosti.

 

BIK

POSAO: Iako su važni poslovi pred vama danas niste okupirani njima. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i niste preterano ažurni već dajete sebi vremena da odmorite.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati svoja osećanja i dobićete veoma pozitivnu reakciju od druge strane. Pred vama je povoljan dan za polje ljubavi. Romantika će biti na visokom nivou.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim i generalno se potrudite da u svoj život uvedete više zdravih navika kako biste na ovom polju mogli da ostvarite dobro stanje.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neki novčani dobitak tokom današnjeg dana i da vas generalno prati mnogo sreće sa finansijama. Očekuje vas povoljan period i za posao.

LJUBAV: Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promene i radujete im se! Ako ste slobodni, konačno se završava vreme samovanja.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete koji će vam u kraćem vremenskom roku dati zadovoljavajuće rezultate. Možete da očekujete generalno povoljan period za zdravlje.

 

RAK

POSAO: Imate jaku intuciju i ako se dvoumite oko nekih poslovnih odluka samo treba da poslušate svoje predosećaje. Nemojte da idete protiv sebe na ovom polju.

LJUBAV: Partner vam sasvim odgovara i lepo se osećate pored njega. Možete da očekujete povoljan dan za ljubavnu stabilnost ali i za donošenje važnih odluka na polju emocija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zadovoljni ste okolnostima na svim poljima. Današnji dan vam je generalno povoljan, pa možete da očekujete da ćete ostvariti sve planove koje imate.

 

LAV

POSAO: Zahvaljujući vama, stanje na polju posla se postepeno popravlja. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas. Saradnici će pokazati zahvalnost jer ste uspeli da neke stvari rešite.

LJUBAV: Moguće je da imate neke sumnje i problemi sa partnerom se nižu jedni na druge. Nepoverenje vam stvara razdor u braku i važno je da radite na iskrenijoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija u nogama, pa će vas problemi sa zdravljem opterećivati u narednom periodu. Važno je da se posavetujete sa lekarom oko svega.

 

DEVICA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u znaku Blizanaca nemate dovoljno poverenja u nju. Moguće je da ćete imati neki poslovni preokret.

LJUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koja vam je i ranije pokazivala svoje interesovanje. Pred vama je faza koja može da vam donese i novo poznanstvo- pa i ljubavnu dilemu.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i možete da očekujete generalno dobar period za zdravlje. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe na ovom polju danas.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2