LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2020. GODINE

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2020. GODINE

31 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Povoljan dan za one koji očekuju da im se javni neko na koga dugo već misle i sa kim planiraju izlazak ili su nekada sa njima flertovali. Preopterećeni ste obavezama i pokušavate da se postavite kako treba u situaciji u kojoj treba da pokažete spremni da sve podredite partneru.

Dan vam donosi različite vrste planove u vezi sa stambenim problemima i razgovaraćete o tome sa članovima porodice. Biće prilike da razgovarate o nečemu veoma uzbudljivom, moguće da ćete dobiti ekluzivnu poslovnu ponudu. Možete dobiti poziv od Jarca.

 

BIK

Ne bi trebalo da dopustite nikom da se meša u vaše odnose sa onima koji su vam naklonjeni i koji pokušavaju da vam učine mnogo toga, za vaše dobro. Vi kao da niste svesni toga ili u priličnoj meri se ponašate previše autoritativno prema osobi koja vam je draga.

Nije povoljno vreme za pravljenje dogovora sa poslovnim partnerima, kupovinu ili za poslovne poteze jer se prilike mogu ukazati od nekog iza scene, od osoba o kojima ne znate mnogo, uz pomoć nekog Raka ili Jarca. Vreme je dobro za planiranje novih projekata.

 

BLIZANCI

Očekujete poziv od osobe koja je rekla da će vam se javiti i verovatno će to i učiniti ali vi ste nestrpljivi i nedovoljno prilagdljivi kada se radi o vezi sa nekim ko je prilično nestalan i s kim nikada ne znate na čemu ste ali vam je ta osoba ipak veoma draga.

Povoljan dan za one koji žele da se upuste u nov posao ili koji su spremni da planiraju neke nove projekte. Danas imate mogućnost da staloženo i hladnokrvno bez prevelikih ambicija razradite sa nekim u razgovoru koncepciju u vezi sa poslom koji ima veze sa finansijama.

 

RAK

Dan vam može doneti probleme u večerjim satima ako ste u vezi sa Blizancima ili Strelcem jer ste naivni posebno ako se kada je u pitanju osoba koja ima posao u javnosti. Dobićete nekoliko prilika da se upoznate sa onima koji dolaze iz inostranstva.

Osećate se mnogo bolje tako da ćete doneti odluke u vezi sa važnim pitanjem koji se odnosi na timski rad, moguće takođe i na rad sa strancima. Možete biti veoma zainteresovani da li će vas neki Jarac, Bik ili Devica pozvati.

 

LAV

Možete se osetiti nesigurni ako vam neki Jarac ili Škorpija budu rekli nešto što ne očekujete da od njih čujete. Ima mnogo toga o čemu bi trebalo da razgovarate sa partnerom, naročito u vezi sa zajedničkim planoviem akoji se odnose na neko vlasništvo.

Strah i gubitak samoknotrole je ono što danas treba obavezno da prevaziđete. Mislite da kolega želi da vam nešto smesti i da vas destabilizuje. Niste sigurni da vaši napori na poslu imaju ikakvog efekta na vašu platu.

 

DEVICA

Veoma ste zahtevni jer želite da znate tačno na čemu, kako se pozicionirate u životu vašeg partnera, naročito ako ste počeli da nedavno izlazite redovno. Ako ste slobodni, verovatno će vas kontaktirati neko ko živi u inostranstvu, moguće neki Rak ili Jarac.

Ne osećate se lagodno kad treba da sebe izrazite u društvu. Ipak, vaša mašta je pojačana vašom sposobnošću da se na intelektualnom nivou fokusirate na ono bitno. Dvosmisleni ste u razgovoru sa nekim Strelcem.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2