HOROSKOP za SREDU – OVAJ ZNAK OČEKUJE nova LJUBAVNA ROMANSA!

HOROSKOP za SREDU – OVAJ ZNAK OČEKUJE nova LJUBAVNA ROMANSA!

31 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

Jedna je stvar da se čvrsto držite svog stava i svojih aduta, ali sasvim druga ako to radite a da ne obraćate pažnju na tuđa osećanja. Ljude vređa i zameraju vam tvrdoglavost. Zvezde vas danas ohrabruju da dobro pogledate u sebe i poslušate šta vam intuicija govori. I drugi ljudi imaju mišljenje, a neka od njih su veoma vredna. Zamislite to!

BIK

Danas biste se mogli suočiti sa najoštrijom stranom svoje ličnosti. Moguće je da ćete se šokirati – najsurovija ljubomora! Uglavnom kontrolišete svoje emocije, te vas gubljenje kontrole veoma uznemiri. Nemojte brinuti, samo ste ljudsko biće. Naučite šta možete iz te situacije i nastavite dalje.

BLIZANCI

Obično ništa ne može da vas zaustavi jer posedujete osećaj nepobedivosti, ali ne danas. Nema razloga da brinete, ali ćete morati uložiti više napora i truda nego obično. Svakako ste savesna osoba, ali treba malo i da se zabavite. Zaslužili ste pauzu.

RAK

Danas ćete posebno biti nesebični. Daćete sve od sebe da pomognete drugima. Danas možete pokrenuti sve svoje zamisli oko volontiranja sa dobrim namerama. Vreme je da uradite nešto pravo! Bićete zapanjeni divnim osećajem zbog takvog direktnog doprinosa.

LAV

Danas će u centru pažnje biti deca, bilo vaša ili nečija druga. Ukoliko vam je profesija vezana za decu, onda očekujte sjajan doprinos i napredak u karijeri. Ukoliko ste roditelj, potrudite se da što više vremena provedete sa svojom decom. Svi ćete imati koristi od kvalitetno provedenog vremena.

DEVICA

Izuzetno ste velikodušni, a danas ćete posebno osetiti tu svoju nesebičnost. Konačno, bićete u prilici da pomognete svom prijatelju i to na veoma direktan način. Zaboravite na velike ciljeve i uzvišene vizije. Nemojte pokušavati da iskorenite glad u svetu! Možete otići u javnu kuhinju i pomoći oko spremanja obroka.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2