Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020.

OVAN

Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom, konflikti su mogući jer ga doživljavate kao nekog ko vam ne dozvoljava da pokažete emocije na način na koji biste želeli. Nemate način da rešite ljubavnu dilemu na jednostavan način. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji pokazuju emocije prema vama, čak iako ste u dužoj vezi ili u braku.

 

Trudite se da se nametnete jednom Raku sa svojim idejama i pokušavate da pridobijete za sebe Vodoliju, Vagu i Škorpiju. Trebalo bi da što pre rešite pitanja nekih dugova ili da se odlučite šta želite kada je u pitanju rešavanje finansijskih problema posebno ako se odnose na nekretnine. Dobijate vest od Bika.

 

BIK

Zaljubljeni ste i spremni da prihvatite partnerov stil života čak ako vam to ne odgovara. Imate jako osećanje posesivnosti kada je u pitanju osoba na koju računate i koja je već dala na znanje da je spremna da sa vama redovno izlazi ili ste u vezi sa osobom koja povremeno boravi u inostranstvu ali kada se sretnete ponašate se kao da ste u ljubanoj vezi.

Dan vam može doneti neke nove poslovne mogućnosti, posebno kada je u pitanju posao u privatnoj firmi. Dobićete poziv od Škorpije i Riba u vezi sa nekim zajedničkim projektom koji bi trebalo da vam donese uvećanje prihoda. Ovan i Škorpija vam se čine nedovoljno pouzdanim.

 

BLIZANCI

Očekujete da se situacija reši na najbolji mogući način između vas i jednog Raka koji je prilično nesiguran u sebe i nema strpljenja za vas ili nije spreman da uradi ono što vi od njega očekujete. Moguć je razgovor sa Jarcem ili Ribama koji donose neke nove mogućnost na ljubavnom planu.

 

Nedostatak adaptibilnosti može dovesti do prekida timskog rada ali niste naročito zabrinuti u vezi sa tim. Budite sigurni da će se projekti i vaše aktivnossti i dalje nesmetano odvijati jer ste u fazi u kojoj možete započeti veoma važne poslove i uspostaviti značajne kontakte.

 

RAK

Nemojte se previše oslanjati na one koji vam daju savete koji nisu za vaše dobro. Neko želi da vam učini uslugu i da na taj način u svari pokaže svoju lojalnost. Ne bi trebalo da odustajete od svojih planova u vezi sa nečim što vam je bitno a tiče se partnerskog odnosa, posebno sa jednom Škorpijom ili nekim Jarcem.

 

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišeete situaciju sa kojom ste suočeni ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

 

LAV

Trebalo bi da rešite pitanje svog statusa u vezi naročito ako ste u nekoj vrsti vanbračne zajednice ili ako ste često menjali svoje planove zbog partnerovih obaveza. Možete biti prilično nepoverljivi prema osobi koja će biti spremna da otvoreno razgovara o svojim emocijama. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema stalnom partneru koji pokazuje initeresovanje za vašu karijeru.

 

Ne postoji specifičan posao kojim biste želeli da se bavite osim ako to nije nešto što ima veze sa luksuzom i komforom. Nov prijatelj se pojavljuje u vašem životu. Dobru saradnju možete ostvariti sa Rakom ili Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

DEVICA

Imate mogućnost prijatnih razgovora i susreta ali niste spremni da se obavezujete na neke ozbiljne veze ili da ulazite u brak. Želite da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostranstvo i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.

 

Znate šta hoćete i kako da to sprovedete u delo. Mnogi žele da se sa vama druže ili da rade. Trebalo bi da obnovite neke poslovne kontakte koji mogu bii veoma značajni. Imate priliku da razgovarate sa Bikom ili Rakom o bitnim pitanjima u vezi sa novcem.

 

VAGA

Možete biti prilično nervozni zbog nekog trača na račun vaše porodice.Verovatno vam predstoji rasprava sa starijim osobama u porodici, naročito ako se ne slažu sa vašim izborom partnera. Očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi i sa kojom ste se oduvek dobro slagali mada možda niste zajedno. Ne dozvoljavate nikom da vam nameće svoje stavove, pokušaćete da sačuvate svoj stav u vezi.

 

Verujete u mogućnost ostvaranja planova kada je u pitanju saradnja sa osobom sa kojom ste u dobrim odnosima ali se dugo niste videli. Raduju vas vesti iz inostranstva, naročito ako se radi o nekom koga dobro poznajete. Dobićete priliku da se sretnete sa jednim Bikom.

 

ŠKORPIJA

Očekujete poziv od nekadašnje simpatije, moguće kolege sa kojim ste imali sasvim solidnu komunikaciju ali nikada se veza nije pretvorila u nešto što ste vi očekivali. Dobri se snalazite u društvu osoba koje su srdačne i duhovite. Moguća je romansa sa osobom koja je veoma posvećena svojoj karijeri i koja je spremna da se sa vam apovremeno viđa.

 

Ako ste planirali posao sa Bikom ili Rakom, možete se radovati dobroj realizaciji i postizanju cilja. Vaše ambicije su velike i bićete spremni da započnete nov poso sa nekim u oga imate veliko poverenje. Budite oprezni ako treba da razgovarate o finansijama.

 

STRELAC

Spremni ste da se žrtvujete za osobu koja vam je draga na neki način, bilo da za nju obavite neki posao ili da joj se posvetite na drugačiji način. Osećate veliku potrebu za razumevanjem i pažnjom ali i za konkretnom pomoći, naročito ako imate odgovoran posao. Trudite se da izađete u susret jednom Lavu ili nekom Ovnu sa kojim se dobro razumete.

 

Ako ste orijentisani na strance, nalazite se na početku izuzetno interesantnog perioda u toku koga će vaše ideje moći da se realizuju, a vi ćete imati mnogo više mogućnosti za putovanja. Spremni ste da obnovite poslovni odnos sa nekim drugim Strelcem. Moguća manja rasprava sa Blizancima ili Vodolijom.

 

JARAC

Dan vam donosi mnogo toga neočekivanog, posebno kada se radi o vezi sa osobom koja je izuzetno atraktivna ili spremna da sa vama započne zajednički život ili zajednički posao. Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao ili on misli da mu se bez razloga suprotstavljate.

 

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba u vezi sa vašim planovima. Nemojte dopustiti da vam drugi diktiraju tempo. Dobro znate šta je za vas najbolje. Sposobni ste da organizujete posao na način koji vam omogućava da imate dodatni izvor prihoda. Nekome je stalo da se pomiri sa vama.

 

VODOLIJA

Nekome je stalo da sa vama ima dobre odnose,verovatno jednom Strelcu ili nekom Biku. Možete imati sasvim solidan ljubavni život ako budete dovoljno kooperativni i spremn da saslušate partnera i da mu date korisne savete u vezi sa njegovim poslom. Nemojte se previše oslanjati na one koji ne znaju kako da vam pomognu ali vam dele savete.

 

Nemojte biti sumnjičavi kada se radi o nekom Blizancu ili Lavu jer ćete imati prilike da se dogovrate oko veoma deliaktne stvari i trebalo bi da imate poverenja u svoje kolege. Želeli bise da imate priliku da razgovarate sa nekim ko je živeo ili radio u inostranstvu.

 

RIBE

Ako vam se bude javila osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće i u emotivnoj vezi, verovatno ćete imati prilike da izađete negde i da se sasvim lepo provedete. Potražite savet jednog Bika u vezi sa emotivnim problemom ili od jedne Škorpije koja dobro poznaje i vas i vašeg partnera.

 

Danas vam je naglasak na održavanje aktivnog odnosa sa ljudima. Imate priliku da se povežete sa drugima. Trebalo bi da se držite svog plana i svega što ste već ugovorili. Moguća je rasprava sa nekim Strelcem ili Rakom ali vam zato predstoje prijatni momenti u društvu Vage ili Raka.

Exit mobile version