LJUBAVNI HOROSKOP za 29. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. MART 2020.

28 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

Očekuje vas dosta profesionalnih obaveza i zadataka koji se tiču papirologije. Koliko vam to sada delovalo obeshrabrujuće, šta se mora, nije teško. Pokušajte da što pre prionete na posao, jer uz energiju koja će vas pratiti ceo dan, možete mnogo toga da privedete kraju. Poželjno bi bilo da obratite pažnju na ishranu – u poslednje vreme ste bili pomalo nemarni prema svom organizmu.

 

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju poznanstvo sa osobom sa kojom su sudbinski povezani. Nemojte se iznenaditi ako odlučite da obnovite jednu staru vezu ili da neko prijateljstvo preraste u ljubav. Primaćete dosta poruka, slede vam značajni razgovori po pitanju ljubavi i generalno, mnogo druženja sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Odnosi sa romantičnim partnerom su prilično nategnuti. Vi i voljeno biće kao da govorite o istim stvarima, ali drugim jezikom. Pažljivo birajte reči i ne gubite strpljenje – potrebno je da mu ukažete da zapravo želite iste stvari. Porodična situacija je u najboljem redu i poželjno bi bilo da odvojite malo vemena u toku dana za neke zajedničke aktivnosti.

 

Imate utisak da vam motivni život stagnira – ovo važi za slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ukoliko vas neko i interesuje, to je najverovatnije mlađa osoba iz komšiluka ili sa posla. Proverite da li je njeno srce slobodno i ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju! Ako ste u vezi, danas uživajte u ljubavi – pažnje vam ne nedostaje. Sada je vaših pet minuta.

STRELAC

Intuicija vam je prilično izražena i danas se slobodno oslonite na jedan unutrašnji glas. Ovo se naročito odnosi na jednu situaciju koja se tiče vašeg posla. Iako vam činjenice budu govorile jedno, ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Problemi u komunikaciji vas očekuju sa jednim bliskim prijateljem. Iako mislite da u vašem odnosu ne postoje veće nesuglasice, potrebno je da neke stvari što je moguće pre razjasnite.

 

Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuju neka zanimljiva poznanstva. Nastojte da budete okruženi prijateljima i u što većem društvu. Verovatno ćete se dvoumiti oko dve ili više osoba, a nije isključeno da je jedna vaših godina, a druga starija. Ako ste u vezi, možete da očekujete manje probleme u komunkaciji sa partnerom. Njihov izvor je u vašoj želji za češćim izlascima.

 

JARAC

Kreativnost je ono na šta danas treba da stavite najveći akcenat. Svi poslovi koji uključuju originalnost su više nego poželjni. Ako je vaš posao prilično monoton i ne pruža mogućnost kreativnog izražavanja, potrudite se da to nadomestite baveći se nekim hobijem. Danas biste mogli da pronađete inspiraciju na najneobičnijim mestima. Očekuje vas i jedno novo poznanstvo.

 

Ako vam se već izvesno vreme dopada neko iz neposrednog okruženja, danas je pravi momenat da toj osobi to i stavite do znanja. Skupite hrabrost i pozovite je u izlazak. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, nemojte se iznenaditi ako danas dođe do razmirica i svađe. Razlog leži u finansijama, a takođe i u uplitanju nekoga sa strane u vaš partnerski odnos. Nastojte da smanjite stres.

VODOLIJA

Neko iz vaše neposredne okoline biće prilično distanciran, a uzrok ovakvom ponašanju leži u emotivnim problemima dotične osobe. Pokušajte da se suzdržite od suvišnih komentara, naročito ako niko ne traži vaše mišljenje. Takođe, nađite vremena da isplanirate kraće putovanje ili izlet. Dani koji su pred vama zahtevaće da budete odmorni i spremni za neke izazove.

 

Pred vama je jedan izuzetno dinamičan dan. Budite oprezni kada je ljubav u pitanju, posebno ako ste zauzeti – iskušenja ćete imati na svakom koraku. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje dosta flerta i lepih susreta sa suprotnim polom. Ako ste u prilici, ne bi bilo loše da danas odete na kraće putovanje ili da isplanirate isto u skorijoj budućnosti.

RIBE

Pred vama je dan ispunjen mnogim razgovorima, a sa malo konkretnih dela. Imaćete utisak da se vrtite u začaranom krugu pogrešne komunikacije. Veoma je bitno da ne insistirate na promeni ponašanja kod osoba koje vam znače, a koje definitivno u nečemu greše. Energija dana ne favorizuje napredak, već stagnaciju. Sačekajte povoljniji trenutak kako biste učinili ono što ste naumili.

 

Iskoristite ovaj dan za putovanja – odličan provod je zagarantovan! Ako ste singl, nemojte se iznenaditi ako dođe do pomirenja sa bivšim partnerom. Takođe, moguće je da će vam se dopasti neko sa kim poslovno kontaktirate. Emocije su danas u prvom planu, kao i pružanje emotivne podrške osobi koju poznajete duže vreme. Najverovatnije se radi o nekome iz inostranstva.

Стране: 1 2