HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje

25 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

Posao

Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Ljubav

Pokušaćete da učite na greškama još neko vreme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život. Imate pravo na novu šansu na emotivnom segmentu.

Zdravlje

Nemate tegobe, danas.

 

ŠKORPIJA

Posao

Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad.

Ljubav

Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smeli da se izolujete i partnera prepustite drugoj osobi.

Zdravlje

Imate određenu dozu straha.

 

STRELAC

Posao

Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Imaćete tako više uspeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse.

Ljubav

Prevazilazite veći strah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu, koja je u najavi. Ovo, naročito važi za mlađe predsatvnike vašeg znaka.

Zdravlje

Pijte dovoljno vitamina.

 

JARAC

Posao

Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put.

Ljubav

Emocije koje gajite prema jednoj Devici tokom naredne sedmice mogu da padnu u vodu.

Zdravlje

Proveravajte krvni pritisak.

 

VODOLIJA

Posao

Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u severnije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promenu.

Ljubav

Pokušali ste i nije uspelo ono o čemu ste razmišlali kao o promeni, koju ste možda imali da predložite partneru. Ovaj put budite taktičniji u svojim namerama.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

 

RIBE

Posao

Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva.

Ljubav

Ukoliko vam neko priđe bićete prijatno iznenađeni. Oslobodite se straha koji imate zbog lošeg iskustva od ranije kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Proverite očni vid.

Стране: 1 2