LJUBAVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020.

24 марта, 2020 Off By botanika

VAGA

Imate veliku potrebu da se oko nečega objasnite sa partnerom. Ako ste inače u zategnutim odnosima ili ste relativo nedavno prekinuli vezu, moguće da ćete biti skloni pre raspravi nego prijateljskom ubeđivanju. Spremni ste da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme već udavara.

Dan je prilično dinamičan a vi nespremni da se uhvatite u koštac sa nekim problemima koji su za vas prilično opterećujući. Pokušavate da se snađete u pomalo nesređenim finansijama ili pravite nerealne planove kada je u pitanju neki nov posao u koji treba da uložite poveći iznos.

 

ŠKORPIJA

Dopada vam se neka veoma osećajna žena istovremeno i zavodnica. Nećete joj odoleti, naprotiv, daćete joj na znanje da može da računa na vas bez obzira da ste oboje slobodni ili zauzeti. Imate priliku da budete velikodušni prema Biku.

Danas možete biti preterano samouvereni bez pokrića i možete biti čak veoma neprijatni prema partneru ili prema onima koji vam u stvari žele dobro. Pravite plan kako da možda prekinete neku vezu koja vam ne odgovara. Očekujete razgovor o poslu.

 

STRELAC

Moglo bi se dogoditi da vam se javi neko s kim ste nekada radili što će vas posebno veoma obradovati. Na većem skupu predstoji vam mogućnost susreta sa Vodolijom, dok vas jedan Ovan ne čini ni malo ravnodušnim na njegove poglede.

Osećate se sjajno u društvu Lava, Vage ili Vodolije. Verovatno imate potrebu za bliskošću, za vezom sa nekim ko vas u potpunosti razume i najverovatnije možete sebe smatrati osobom koja ima sreće da je već našla odgovarajućeg partnera. Slobodni Strelci mogu upoznati umetnika ili osobu koja je često prisutna u javnosti.

 

JARAC

Jedan od aktivnijih dana u toku kojih ne uspevate da držite tempo i da postignete ono što želite na poslu i da stignete da se vidite sa osobom koja vam je draga. Dan vam donosi mnogo novih mogućnosti u vezi sa društvenim životom i susretima sa osobama koje biste želeli da upoznate.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što partner od vas očekuje, naročito ako se radi o Biku, Raku ili Ribama. Prilično ste svojeglavi po nekim nebitnim pitanjima ili pokušavate da iz principia nešto odbijete što je partneru veoma bitno. Ponašate se prilično detinjasto i skloni ste da se durite za svaku sitnicu.

 

VODOLIJA

Čekate poziv od Raka ili Lava koji je obećao da će vam se javiti. Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što možete čuti od nekog ko se previše meša u vaš život. Ako vam se dopadaju Škorpija koju ste upoznali na poslu ili Ovan, potrudite se da ih osvojite na originalan način.

Ovo bi mogao biti jedan od prijatnijih dana u toku koga ćete imati mogućnost da se dogovorite oko svega sa nekim ko vam je drag, moguće da će vam partner, ako ste u stalnoj vezi prirediti prijatno iznenađenje. Ako ste od nedavno u vezi, potrudite se da ostavite povoljan utisak na nekog ko vam je veoma drag.

 

RIBE

Maštate o nekome ko živi u inostranstvu, ili obrnuto, neko mašta o vama. Ništa vam drugo ne preostaje nego da se prilagodite nekim novim okolnostima i da shvatite da ga verovatno skoro nećete videti. Nemojte biti previše energični u rešavanju ljubavnih problema, posebno nemojte partnera mnogo da zapitkujete o poslovnim problemima.

 

Naporan dan, naročito ako partner pokušava da vam nametne svoj stil ili ako želi da odete negde gde vi pretpostavljate da vam neće biti prijatno. Moguće je da ćete imati neprijatan razgovor sa Ovnom ili Bikom. Bilo bi bolje da ne igrate na kartu sentimentalnosti jer partner neće imati za vas razumevanja.

Стране: 1 2