LJUBAVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020.

24 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Neko vas može učiniti ljubomornim. Pokušaćete da se nađete sa nekim koga ste povremeno viđali na većim skupovima i daćete sve od sebe da budete srećni. Trudite se da budete odlučniji u rešavanju zajedničkog finansijskog problema.

Naporan dan za one koji pokušavaju da reše problem u vezi sa nekretninama ili novcem. Imate način da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se budete raspravljali sa jednim Rakom ili Bikom budite tolerantni i pokušajte da napravite dogovor sa Jarcem.

 

BIK

Dobijate priliku da se pomirie sa jednim Rakom s kojim se dugo već viđate ali se često i raspravlajte. Trebalo bi da budete mngo odlučniji kada je u pitanju donosešnje odluke u vezi sa ulaskom u brak ili zajedničkim odlaskom na put. Imate šansu da se upoznate sa Ribama.

Dan vam može doneti neke važne razgovore sa osobama koje će vam nuditi mnogo toga o čemu vi niste razmišljali ili ste bili svesni da ne možete da sami rešite probleme. Imajte hrabrosti da govorite o onome što vas opterećuje u radu sa kolegama.

 

BLIZANCI

Dan vam donosi mnogo toga interesantnog i verovatno ćete biti u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je simpatičan ili ga povremeno viđate kada dođe iz inostranstva ili ste u poslovnoj vezi. Egzaltirani ste i spremni da se upustite u novu vezu sa nekim ko je vredan vaše pažnje.

Nemojte se danas raspravljati sa onima kojima lako polazi za rukom da vas iznerviraju. Bićete prilici da se sretnete sa nekim ko će imati za vas dobar poslovni predlog ali vi ćete i pored toga biti prilično nepoverljivi. Imate neke svoje tajne planove o kojima nikom ne pričate.

 

RAK

Naporan dan samo za one koji nisu spremni da se posvete članovima porodice u onoj meri u kojoj se to od njih očekuje. Bićete raspoloženi da se vidite sa nekim koga dugo niste sreli, moguće na nekom većem zvaničnom skupu. Slobodni Rakovi mogu biti zaljubljene u javnu ličnost. Nemojte se potresati zbog onoga što o vama pričaju Ribe ili Devica.

Ako spadate u hrabre Rakove koji žele da se uključe u neke nove poslove ili ste inače skloni rizicima, pružiće vam se prilika da se sretenete sa nekim ko je veoma inventivan i spreman da sa vama uđe u rizičan posao. Škorpija ili Ribe mogu biti dobri saradnici čak iako su malo impulsivni.

 

LAV

Romantičan dan za diskretne predstavnike znaka koji planiraju da negde otputuju. sa partnerom. Moguće da ste predmet maštanja nekih osoba koje nemaju mogućnost da sa vama provedu onoliko vremena koliko bi želele i da će vam to dati na znanje na diskretan način. Očekujete poziv od jednog Bika ili Raka.

 

Trudite se da ne pokažete razočarenje u nekog ko nije dovoljno strpljiv i sa kim nikada niste načisto na čemu ste. Budite spremni da uđete u posao u okviru privatne firme i nemojte se previše nervirati ako vas jedan Rak bude podsećao na data obećanja koja niste ispunili.

 

DEVICA

Vaše emocije su jake i stabilne. Znate šta hoćete. Trudti se da sprovedete u delo svoj plan kada je u pitanju osoba sa kojom imate mnogo toga zajedničkog. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog koga ne poznajete dobro. Imate način da rešite pitanje zajedničkih dugova.

Dan vam može doneti neke novosti u vezi sa novcem ili poslom koji vam po mnogo čemu odgovara. Nemojte biti previše uznemreni zbog nečega na šta nemate uticaja. Trudite se da nađete najbolji način da se dogovorite sa Ribama ili Bikom oko nekog zajendičkog posla. Moguć susret sa osobom koja radi za strance.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2