HOROSKOP za SREDU – Očekuje vas BURAN dan! Uplovićete u AVANTURU sa osobom iz OKRUŽENJA!

HOROSKOP za SREDU – Očekuje vas BURAN dan! Uplovićete u AVANTURU sa osobom iz OKRUŽENJA!

24 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Pred vama je veliko olakšanje kada je u pitanju poslovno polje. Rešićete neke veoma važne probleme. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum i uspešni ćete ostati.

LJUBAV: Vaša veza sa voljenom osobom ne ide u onom pravcu u kom ste želeli. Čini vam se da je vaš odnos postao prilično površan. Moguće je da se i vi polako hladite i gubite interesovanje.

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Važno je da vam ishrana bude dobra i da vodite više računa o sebi.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da malo predahnete i da napravite pauzu od napornog poslovnog tempa u koji ste ušli. Spremite se za pozitivne promene na ovom planu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, flert sa osobom koja je rođena u vazdušnom znaku vam dolazi.Nova veza se uskoro dešava i bićete zadovoljni kada do nje dođe. Očekuje vas povoljan period.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da oscilira. Izbegavajte stresne situacije. Sa vašim kardiologom se posavetujte oko svega što vas muči i uzimajte terapiju na vreme.

 

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, sve promene koje danas budete uveli će vam na duže staze biti veoma korisne. Možete da očekujete pozitivna dešavanja.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje svoje nezadovoljstvo a vi na to nemate adekvatnu reakciju. Moguće je da nemate strpljenja da se bavite tuđim problemima i da joj niste posvećeni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Zbog vašeg neodgovornog načina života i manjka vremena za stvari koje su zdrave i korisne, možete da imate probleme sa zdravljem.

 

JARAC

POSAO: Kraće putovanje koje planirate će doneti određenu korist ali isto tako može doneti i manje komplikacije. Važno je da se potrudite da sve dobro organizujete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vas fatalno privući. U vama se bude sasvim nove emocije koje bi mogle da vam oboje svet u neke nove boje.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima sa disajnim putevima. Podložni ste prehladi, pa treba da povedete više računa o sebi.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama na ovom polju.

LJUBAV: Uzbuđuje vas pomisao na početak veze sa osobom koja vam se dopada. Daćete sve od sebe da je osvojite i da budete sa njom. Važno vam je da se na polju ljubavi pokrenete.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Imate mnogo energije u sebi. Trebali biste da se bavite sportom ili nekim vidom rekreacije, vreme je za pozitivne promene kod vas.

 

RIBE

POSAO: Ukoliko ste očekivali poboljšanje materijalne situacije današnji dan će vam biti jako povoljan. Sve okolnosti vam idu na ruku. Bićete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni i da priželjkujete veoma velike promene na polju ljubavi. Prva promena koja treba da se desi je ona koja polazi od vas lično.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Osećate se dobro u svojoj koži i ne postoje nikakve smetnje.

Стране: 1 2