HOROSKOP za SREDU – Očekuje vas BURAN dan! Uplovićete u AVANTURU sa osobom iz OKRUŽENJA!

HOROSKOP za SREDU – Očekuje vas BURAN dan! Uplovićete u AVANTURU sa osobom iz OKRUŽENJA!

24 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da imate pogrešan utisak o dešavanjima u poslovnom okruženju i da ćete delovati malo paranoično jer sumnjate u sve i svakoga. Potrudite se da nađete granicu.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije sjajan. Prepirke postaju sve učestalije i takva atmosfera vam se ne dopada. Ako ste slobodni, nezadovoljni ste svojim statusom.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa niskim pritiskom.

Nemojte da se forsirate, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

 

BIK

POSAO: Nemojte da očekujete pomak po pitanju posla danas jer postoje okolnosti koje vas u tome koče. Potrudite se da budete razboriti, smireni i strpljivi. Doćiće vaših 5 minuta.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo pod veoma neobičnim okolnostima. Strastveno se zaljubljujete i uživate u pozitivnim dešavanjima sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama i moguće je da ćete imati probleme sa bolovima. Napetost u mišićima prati. Potrebno vam je opuštanje ali bilo bi dobro i da se posavetujete sa lekarom……...

 

BLIZANCI

POSAO: Vredni ste i požrtvovani, posvećeni ste poslu i spremni da radite naporno i dugo kako bi kasnije ostvarili rezultate koje želite. Možete da očekujete pozitivne preokrete.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate dobar odnos. Volite da maštate o braku i porodici zajedno. Ako ste slobodni onda tražite partnera sa kojim ćete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja danas. Stanje vam je na ovom planu stabilno i zadovoljni ste sobom.

 

RAK

POSAO: Skloni ste lošoj koncentraciji i nekom vidu konfuzije danas. Posao vam jednostavno ne ide od ruke. Nemojte da se bavite bitnim ili rizičnim transakcijama tokom ovog dana.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Maštate o tome da se preselite kod nje. Moguće je da ćete u budućnosti imati šanse za brak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Važno je da živite zdravo i da vodite dovoljno računa o sebi. Potrudite se da menjate loše navike i da zavolite sebe, da čuvate svoje telo.

 

LAV

POSAO: Pred vama je odličan dan tokom kojeg ćete moći da ostvarite dosta svojih ciljeva i poslovnih zadataka. Aktivni ste od ranog jutra i posvećeni obavezama koje imate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je sigurna u sebe, atraktivna i veoma društvena. Uživate u kontaktu sa njom. Možete da očekujete da ćete uskoro uploviti u novu vezu.

ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje bi trebalo da vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu. Pred vama je dobar period.

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da će osoba sa kojom sarađujete pokazati da ima keca u rukavu, što spašava celu poslovnu situaciju. Spremni ste da se prilagodite planovima poslovnog partnera.

LJUBAV: Veoma ste otvoreni prema osobi koja vam se dopada i ona pozitivno prihvata vaše udvaranje. Možete da očekujete da ćete uskoro da uplovite u zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakvo forsiranje. Pred vama je faza u kojoj bi lako moglo da dođe do komplikacija i povreda.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2