NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

23 марта, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Ako vi znate tačno šta hoćete kada su vaša partnerstva u pitanju – e onda svaka vam čast. Pošto meni izgleda kao da čas hoćete jedno, čas drugo, a čas nećete i ne biste ništa. Komplikovan je ovo period za vas, zato što vas je stisnuo oko grudi i ne da vam da udahnete kako treba. Ide se ovde ka razrešenju, kakvo god da je ono – kod nekih otpuštanje napetosti, kod drugih odvajanje – ali to je tek u vremenu koje dolazi.

Slobodne Vage – Saturn u polju ljubavi donosi ozbiljnost, jake odnose, ali donosi i da ih vi morate ozbiljno shvatiti. Biće ljubavi, biće trajnih priča i pravih vrednosti. To ste želeli, zar ne?

 

ŠKORPIJA

Odnosi koji su suštinski dobri – procvetaće. Mnogo strasti (na njoj će se najviše bazirati trenutni odnos sa voljenom osobom) ali ima tu i svega ostalog – i podrške i razumevanja. One veze pak koje u svom korenu nose nešto trulo – kao da će biti u fazi zastoja. Napetost i neka neizvesnost se prosto oseća u vazduhu, ali se ništa spektakularno u ovoj nedelji neće dogoditi, bar ne ono što bi donelo neke prave promene.

Slobodne Škorpije – su verovatno na nekom sedamnaestom nebu. Znate šta hoćete, ne znate šta hoćete, želite tu osobu, ne želite je ni malo, puca vas romantika, povlačite se. Džabe se borite, to je to.

 

STRELAC

I dobro je i nije dobro. Neku komunikacijsku osnovu i razumevanje sada sa partnerom svakako imate, problem je u tome što se vi ipak ne osećate lagodno i opušteno u trenutnoj situaciji. Osećaj da vam se stvari nameću i da nemate izbora iznutra vam smeta, ali se trudite da to ne pokazujete. Ovo je verovatno prolazna situacija i ne biste trebali da previše obraćate pažnju na nju.

 

Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara vrata za nova dešavanja i nove osobe u vašem životu, za značajnije pokretanje emocija. Možda je sam uvodni momenat spor, ali ništa vam ne stoji na putu da se ostvarite.

 

JARAC

Kao i kod nekih drugih znakova – Jarčevi koji su u suštinski stabilnim vezama – neće u ovoj nedelji imati nikakvih konkretnih problema. Možda ćete vi lično imati povremeno neki čudan osećaj napetosti, ali realno gledano – odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati vrlo korektno, sa više strasti. Oni Jarčevi koji već duže vreme imaju osećaj nedorečenosti i praznine u svojim emotivnim relacijama – pokušavaće da to zanemare, ali će se suštinski osećati prazno i neispunjeno.

Slobodni Jarčevi – ljubav je tu i čeka vas. Pohrlite joj u susret – ovo je lepa ljubavna priča koja može trajati.

 

VODOLIJA

Došao vam Saturn u znak. Došao vam da vas muči i nauči. Da traži od vas odgovornost, i prema sebi i prema onima sa kojima ste. A kako da ta odgovornost trenutno postoji kada vam je polje tajni prepunjeno, pa sve preliva? Tako ste vi u ovoj nedelji malo odgovorni, a malo razuzdani. Malo se pravite da je sve u redu, a malo vas te neke unutrašnje vatre, bure i oluje – poljuljaju. Borite se. Prvenstveno protiv sebe.

Slobodne Vodolije – neko vam je razbio mir i sada nemate pojma šta da uradite. Hoćete, nećete, pustili biste se, ne biste. Razum govori jedno, a srce i strasti nešto potpuno drugo.

 

RIBE

Partner je tu i ne ide nigde od vas. Čak i ako ste fizički udaljeni, komunikacijski i mentalni link konstantno postoji i biće vam jasno da je druga strana emotivno tu, pored vas. Na koje god načine ova nedelja pred vama bila zahtevna i komplikovana, osećanja koje imate i koja dobijate od druge strane biće vaša zvezda vodilja i ono što će vam davati snagu.

Slobodne Ribe – ljubav je tu. Prizivali je ili ne, želeli da pobegnete ili da joj potrčite u susret – svejedno je. Ona je došla kod vas i ne pokazuje nikakvu nameru da ode. Ako trenutno nemate simpatiju – dogodiće se značajni kontakti u ovoj sedmici.

Стране: 1 2