NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

23 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Nedelja sklapanja kockica u emotivnim relacijama. Sve dolazi na svoje mesto, i to mesto je ili fenomenalno i vas i partnera još više udružene vodi dalje, ka većoj ozbiljnosti…..ili pak duboko u sebi počinjete da osećate da ste se istrošili, da je ovaj odnos pretežak i prekomplikovan za vas. Mlad Mesec u vašem znaku baca fokus baš na vas – zvanično ste zakoračili u jedan novi ljubavni ciklus, posle kojeg više ništa neće biti isto.

Slobodni Ovnovi – ljubav u doba korone, pa postoji li to uopšte? Naravno da postoji. Ljubav ne poznaje nikakve granice, rađa se bez obzira na okolnosti. Ono što dolazi, trajno je.

 

BIK

Realno gledano, odnos sa osobom koju volite odvijaće se bez nekih velikih talasanja. Tu ste jedno za drugo i to je to. Kod nekih od vas manji će problem predstavljati povremeno preispitivanje – kao da pokušavate sami sa sobom da se dogovorite šta je ono što zaista hoćete i da li je osoba sa kojom ste vredna vašeg truda. No, sva ta pitanja ostaće samo u vašoj glavi – prelazićete preko njih i posvetiti se partneru, u potpuosti.

Slobodni Bikovi – preko društvenih mreža u ovoj nedelji stoji najezda kontakata i udvarača. Ako vam je lepo – uživajte i ćakulajte. A možda se i neka ozbiljnija priča vremenom izrodi.

 

BLIZANCI

Bolje biste funkcionisali sa partnerom ukoliko biste mu pomogli da vas u ovom periodu razume, da shvati zašto se ponašate u jednom trenutku potpuno normalno, nežno, ljubavno…..a u drugom bludite pogledom negde u daljinu, rasejani ste i ne konstatujete ga. Otvorite se više prema osobi koju volite – ako su neke sitne nedoumice i strahovi – lakše ćete to prebroditi zajedno. No, ukoliko je nešto krupno, a pogotovo ako se vezuje za drugu osobu – e tu ne znam šta da vam kažem. Borite se, sami sa sobom.

Slobodni – misao na nekog je tu u vama. Čas kroz najlepši osmeh, čas kroz potmuli bol u grudima.

 

RAK

Za Rakove je ljubav tu i ne pokazuje nikakvu nameru da ode. Može u ovoj sedmici postajati samo dublja, stabilnija, puštati sve više korenje i učvršćivati se u vama. One reči koje ste hteli da čujete, dobićete. One poteze koje ste priželjkivali – evo ih, stižu. One potvrde i priznanja kojima ste se nadali – tu su. Uživajte u ovoj sedmici, nemate nikakvih razloga za zabrinutost.

Slobodni Rakovi – ljubav je došla. Ako je bilo namenjeno da zavolite, to se dogodilo ili će se baš u ovoj sedmici samo potvrditi. Rađate se u ljubavi, ponovo. Promene će se događati, situacije će vas vući baš na onu stazu koja je prava za vas.

 

LAV

Saturn u polju partnerstava donosi ozbiljne teme za parove, naročito za one koji će baš u ovoj nedelji zakoračiti u zajednički život ili krenuti makar ka dogovorima o istom. Generalno – donosi da se sada možete osloniti na partnera, bilo da ste u braku ili u vezi. No, kod pojedinih imamo eventualni, malecki problem – a to je prenaglašeno polje onoga što sakrivate od dragog vam bića. Ove tajne su žestoke i povedite računa – mogu izaći na površinu, u skorije vreme.

Slobodni Lavovi – taj neko koga ste priželjkivali je tu. I sudeći po svemu – nema nikakvu nameru da ode. Uživajte u ljubavi i strasti.

 

DEVICA

Dobro ste i tu nema šta posebno da se priča. Sad, da pričamo da je baš savršeno – pa vi i sami sa svojim racionalnim mozgom shvatate da to savršenstvo ne postoji. Ali, trenutno uživate sa voljenom osobom, a uživate i u onome što osećate. Raspilavili ste se i to vam lepo stoji, a prija i vama i drugoj strani. Posvetite se jedno drugom, još više – ovaj period može preporoditi vaš odnos.

Slobodne Device – Neko vas je u srce dotakao i od tog dodira ne možete i ne želite da pobegnete. Nisu vam jasne misli, ne znate šta da uradite, ali ako je ikako moguće – gurnite ih u stranu i pustite neka vas srce vodi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2