NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

23 марта, 2020 Off By botanika

VAGA

Posao

U nekim situacijama ni vi sami ne znate kako da se postavite. Svalili su se tereti na vas i ne popuštaju. Možete vi te terete itekako da nosite, iako ćete se verovatno na sav glas usput žaliti. Ovaj period možda nije onako lak i opušten kakvom ste se nadali, ali to ne znači da suštinski nije dobar. Teško vam je da povremeno pohvatate konce dešavanja i da se organizujete i fokusirate, ali i to je moguće. Ovo je ozbiljan period za vas i isto ga tako ozbiljno i iskoristite. Budite vredni, to se od vas očekuje.

Novac

Novčana situacija je prilično stabilna i novac vam dođe uvek kad je to potrebno.

Zdravlje

Problemi sa hormonima, žlezdama, grlom. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

ŠKORPIJA

Posao

Kasnite, ali stižete na vreme. Trčite onda kada to nije potrebno, a usporite baš onda kada biste trebali da požurite. No, i pored ovakvog načina funkcionisanja – vrlo solidno ćete vi izgurati nedelju u koju ulazimo. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice sa jedne strane govori o drugačijem, novom načinu funkcionisanja. Sa druge strane pak govori da će se obim posla ipak povećati, koliko god vam čudno to u ovom momentu izgledalo. Ispada da će za vas uvek biti posla, čak i kada su okolnosti otežavajuće.

Novac

Neki osećaj sigurnosti imate, jeste labav – ali daj šta daš.

Zdravlje

Vi ste skroz dobro. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

STRELAC

Posao

Trudite se da ispeglate neke situacije iz prethodnog perioda, da ostvarite bolji kontakt sa saradnicima sa kojima se baš i niste razumeli do skoro. Trudite se da eventualne greške ispravite i nastavite dalje. Posao se odvija relativno normalno, jeste da postoji izvesna težina ali vi uspevate da se sa njom izborite. Moguće je da ćete se povremeno osećati stegnuto okolnostima, ograničenjima – ali i pored toga ne mogu da kažem da ova sedmica za vas neće doneti povoljne poslovne rezultate.

Novac

Kako je bilo, sada i nije toliko loše.

Zdravlje

Niste savršeno, ali dobro ste. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

JARAC

Posao

Neke stvari sada možda idu sporije, ali idu i dalje. I pored svih okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani i koje vas usporavaju – ipak je za vas ovo nedelja u kojoj mnogo toga možete ispravno uraditi i pokrenuti. Svesni ste da neke priče i dogovori sada ne mogu biti realizovani ili da će njihova realizacija trenutno biti mala, ali to ne znači da u budućnosti ovo neće doneti prave rezultate. Mnogo planirate, mnogo razmišljate i dogovarate se i sami sa sobom i sa drugima. Biće ovo dobro, samo strpljenja.

Novac

Korektna situacija na polju finansija.

Zdravlje

Prilično ste dobro. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

VODOLIJA

Posao

Došao vam je vladar, Saturn. I da, Saturn vlada znakom Vodolije, Uran tu može biti samo suvladar – i to ako mu Saturn dozvoli. Šta to za vas znači? Znači da težine i prepreke dolaze sa razlogom, ne da biste poklekli – već da biste postali još stabilniji i jači. Ne tovarite sebi loše misli u glavu, realnost govori nešto potpuno drugačije – poslovno možda nećete jurcati onako kako biste vi voleli, ali ćete raditi i zaraditi. Nove poslovne ponude se otvaraju, ima dešavanja i pokreta.

Novac

Para će biti, a vaše je da se potrudite da ne spiskate sve očas posla.

Zdravlje

Odgovornost prema sebi i sve će biti u redu. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

RIBE

Posao

Funkcionisaćete na drugačiji način nego do sada, ali niko ne kaže da će to funkcionisanje biti loše. Mnogo priče, mnogo komunikacije, mnogo dogovora – poslovna svakodnevica će biti uzavrela i užurbana a stvari će se rešavati i dešavati u treptaju oka, u dahu, usput. I problemi će se rešavati u hodu, jedan po jedan – i to vrlo uspešno. Vi kao da ste odjednom dobili priliku da kažete i pokažete sve što mislite i što možete. Nije ni malo loša sedmica za vas, a njene prave rezultate ćete tek dobiti u narednom periodu.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Imate osećaj rasutosti, razapetosti – ali se ipak dobro osećate. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

Стране: 1 2