LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020.

20 марта, 2020 Off By botanika

VAGA

Ne možete lako da donesete odluku o nečemu što vam je veoma bitno kada se radi o odnosu sa jednim Jarcem ili Bika. Nemojte se previše nervirati ako se situacija ne odvija onako kako ste očekivali. Dobro se slažete sa jednom Vodolijom ili nekim Strelcem koji vam deluju veoma nepouzdani.

Možete pokušati da ubedite nekog Lava iz vaših egoističnih razloga, ne zbog njegove dobrobiti, da prihvati vaše predloge. Pazite da nekog ne isprovocirate da vam kontrira jer možda pogrešno procenjujete situaciju sa kojom ste suočeni kao i kada su sposobnosti vaših kolega u pitanju i njihova motivisanost u vezi sa novim projektom.

 

ŠKORPIJA

Ne bi trebalo da propustite šansu kada se radi o jednom vodenom znaku koji vam je naklonjen. Dobro se osećate u društvu osobe koja je spremna da vam da na znanje da će želeti da sa vama bude u stalnom kontaktu. Pokušavate da se pomirite sa Rakom ili Ribama.

Danas možete napraviti nešto što će izazvati oduševljenje i divljenje vaših prijatelja i kolega. Veoma ste ubedljivi i spremni da budete kooperatinni kada su u pitanju neki Bik, Devica ili Rak. Trudite se da budete fer i da svima izađete u susret ali vam malo ko odgovara istom merom.

 

STRELAC

Neko često misli na vas i želi da sa vama bude u dobrim odnosima. Nemojte se previše nadati da će vam izaći u susret jedna Devica ili Blizanci ako ste sa njima imali dobre odnose ukoliko u poslednje vreme imali kontakt koji vas je prilično uzdrmao. Nemate priliku da se objasniste sa jednim Rakom ili Ribe.

Ako se bavite privatnim biznisom, trebalo bi da budete oprezni da ne proširite poslove previše preko svojih moći. Budite sigurni das u svi projekti dobro planirani i da ste se osigurali od nepredviđenih problema, naročito kada su u pitanju finansije.

 

JARAC

Želite da budete krajnje iskreni prema nekom ko vam je drag i ko je spreman da sa vama podeli i vaše probleme da vas podrži, posebno u vezi sa poslom ili inostrasntvom. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa nekim samo zato što je povremeno nervozan.

Današnji dan vam može doneti nestrpljenje i nervozu ako niste sigurni šta zaista želite od vaših saradnika, naročito ako pokušavaju da vas ubede da prihvatite ponudu koja ne izgleda veoma obećavajuća. Trudite se da prevaziđete nešto što vas u priličnoj meri opterećuje. Možete dobiti vest o novcu.

 

VODOLIJA

Verujete da ste na pravom putu kada donosite odluku u vezi sa jednim Lavom ili Strelcem. Nemate priliku da se izvinite nekom o koga ste se ogrešili. Imate šansu, ako ste slobodni, da se dopadnete nekom ko je izuzetno ambiciozan ili planira odlazak u inostranstvo.

Želećete da svoje finansijske probleme zadržite za sebe ali ih možete izraziti u toku razgovora u vezi sa novim projektom. Niste racionalni koliko bi trebalo da budete mada pokušavate da analizirate probleme iz svakog ugla. Možete dobiti poziv za razgovor od Raka.

 

RIBE

Imate priliku da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam donese dobre šanse za ulazak u vezu. Nekome je stalo do vas i jasno će vam to dati na znanje. Ne bi trebalo da minimizirate osećanja one druge strana ma ko da je u pitanju. Moguće je poznanstvo koje će biti za vas veoma značajno.

Ne oklevajte da pozovete nekog ko vam je važan u poslu. Verovatno se radi o jednoj Devici, Raku ili Blizancima. Trebalo bi da imate strpljenja za one koji žele da sa vama nastave saradnju ili sa onima koji imaju originalne ideje u vezi sa nekim novim projektom, a radi se o izuzetno praktičnim osobama.

Стране: 1 2