LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020.

20 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Vaš partner je uveren da vi mislite na nekog drugog, da imate simpatiju, možda tajnu a možda i paralelnu vezu. Nemate način da to demantujete jer je to moguće i tačno ali vi niste u stanju da o tome pričate jer verovatno ne želite da stalnu vezu prekidate. Pazite šta kome pričate o svojim osećanjima.

Možete se dobro slagati sa nekim Blizancima ili Devicom ako ste nedavno započeli nov posao ali bi trebalo da budete mnogo prilagodljiviji, manje samovoljni. Neki Rak vam može ponuditi posao u toku razgovora, negde u krugu rođaka ili bliskih prijatelja. Možete biti danas u dobrom društvu osoba sa kojima imate mnogo toga zajedničkog, naročito onih koji rade u marektinškim kompanijama.

 

BIK

Ne bi trebalo da imate previše poverenje u neki vatrni znak koji pokušava da vas uveri da vam je iskren prijatelj. Svoje emocije isuviše jasno otkrivate pred svima tako da ako često viđate u društvu osobu koja vam se dopada a koja ne uzvraća istom merom, možete se osetiti povređenim ili zanemarnim.

Danas imate veliku ambiciju u pogledu nečega što ste zaboravili da ostvarite pre mnogo vremena. Želite da se uključite u neki nov, profitabilan posao za koji vam je potrebna podrška jednog Jarca ili neke Vage. U večernjim satima treba da budete mnogo realniji u vašim ambicijama.

 

BLIZANCI

Osoba koja ima ima neke veze sa umetnošću pokušava da vas osvoji na originalan način, možda vam predlaže zajednički put ili zajednički posao. Niste spremni da olako pređete preko neke uvredei verovatno ćete biti spremni da odbijete poziv od nekog ko vam se u stvari dopada.

Imate mnogo prilika i šansi da budete uspešni i da nađete odgovarajući posao ako se oslonite na nekog ko je veoma lojalan i odan, naročito ako se radi o prijatelju. Može se raditi o nekom Lavu, Biku ili Vagi. Oni će vam pomoći da donesete odluke u vezi sa novim pravcem u vašoj karijeri.

 

RAK

Moguć je susret sa nekim ko često boravi u inostranstvu. Za vas bi to moglo značiti da imate šanse da se ponovo zaljubite ili zainteresujete, posebno ako se radi o vodenom znaku. Nemojte se previše opterećivati prošlošću nego pokušajte da nešto konkretno saznate kada su osećanja one druge strane u pitanju.

Vaši napori nisu prepoznati nezavisno kako naporno pokušavate da doprinesete u okviru firme ili rada i mislite da imate jaku konkurenciju u nekom Lavu ili Vagi. Verovatno mislite da neki Ovan manipuliše vama, verovatno neka Devica.

LAV

Verujete da vam ne naklonjen neki vatreni znak i da ćete uspeti da se pomirite sa osobom koja je povremen pokazivala interesovanje za vas. Ne bi trebalo da se preterano angažujete oko jedne Vodolije koja je bila prema vama nedovoljno iskrena ili vas je na neki način uvredila.

Niste spremni da radikalno menjate svoje ideje i stavove po bilo kom pitanju mada bi ti bilo neophodno ako želite da napredujete u karijeri. Previše ste okupirani nekim trivjalnostima ili ogovaranjima po pitanju vašeg posla, zapostavljajući svakodnevne aktivnosti, pokušavajući da utičete na stavove vaših kolega.

 

DEVICA

Imate priliku da stvorite harmoničan odnos sa nekim ko vam se izueztno dopada. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema nekom ko pokazuje prema vama i vrovatno želi da bude sa vama u vezi. Trudite se da nađete način kako da rešite jednu dilemu u vezi sa jednim Lavom ili Vodolijom.

U večernjim satima imaćete priliku da temeljno razmotrite svoju poziciju na poslu i svoju perspektivu. Ako niste zadovoljni sa onim što ste postigli do sada, mislite o promeni posla ili traženju novih saradnika. Ako ne budete poopustiljivi u radu sa saradnicima oni će vas na to primorati.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2