Neko bitan

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

OVAN

U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima.

Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju.

Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

 

BIK
Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno.

Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga.

 

Verovatno ništa, samo da znate….Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

 

BLIZANCI
Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu.

U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu.

 

Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

 

RAK
Kad god je pun Mesec, a u ovoj nedelji je to u znaku Device, vi generalno gledano imate problem sa promenljivim raspoloženjima i osećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini – to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću.

 

U prevodu – možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte pre nego što progovorite i napadnete.

 

Oni koji su slobodni – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

LAV

Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom.

 

Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže….

 

DEVICA
Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umete da izrazite ono što osećate, ali umete da pokažete, pa se vodite postupcima, ne rečima.

Ako vaš partner ima iole razumevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nežnost. Samo nastavite.

Oni koji su slobodni – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje…

 

VAGA
Da ste zadovoljni – pa niste. No, kad pogledate sa druge strane – da se dosta toga smirilo i utišalo – ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu.

Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve.

Oni koji su slobodni – Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, želeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili „nasrtati“ na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

 

ŠKORPIJA
Vaš vladar Mars ušao je u polje partnerstava, što sa jedne strane donosi to da ćete više sebe ulagati u sve što je vezano za odnos sa voljenom osobom. S druge pak – nemate vi neku naročitu snagu da bilo šta menjate ili da utičete na vezu, osim ako ćete se posvetiti tome da sa partnerom više uživate u svim životnim zadovoljstvima.

 

Taj segment „uživanja“ može u ovoj sedmici biti vrlo zanimljiv i doneti vam vrlo strasne momente sa osobom koju volite.

Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko….a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

STRELAC
Kažu da dogovor kuću gradi, a u vašoj „kući“ nešto ovih dana baš i ne funkcioniše kako treba kada su ti dogovori u pitanju. Dogovorite se jedno, mislite na drugo, a uradite treće. Onda partner kaže da ste vi krivi, a vi tvrdite da je jedina krivica do njega.

Vama se čini da voljena osoba baš i nije mentalno dobro ovih dana, jer je vi ništa ne razumete. A čini vam se da ni ona samu sebe ne razume. Jednom rečju – potpuna konfuzija po nekim pitanjima, ali to ni ne bi trebalo nešto mnogo da vas brine – ionako će se sve rešiti samo od sebe.

 

Ukoliko ste usamljeni, možda previše očekujete od neke osobe koja vam je simpatična. Ne znači da neće biti dobro, samo nemojte da gradite nerealne planove u glavi…

 

JARAC
To što vi znate da vam je stalo do partnera i da je on ukorenjen u vašem srcu i mislima – izgleda samo vi znate i vidite. Druga strana nikako. Doduše, ako biste možda neki put nešto rekli ili konkretnije pokazali – možda bi voljenoj osobi postalo jasnije.

Probajte, ne boli to. A i nije toliko strašno kao što vam se na prvi pogled čini. Umesto toga, vi se uplićete u neke priče koje samo vi razumete a na koje vas vaše voljeno biće bledo gleda jer uopšte joj nije jasno šta je pisac hteo da kaže.

 

Ukoliko ste slobodni, tu imamo dve situacije – ili vi muvate nekog, ali tako nespretno i konfuzno da vaša simpatija uopšte nije svesna da vam se dopada….ili ste se tako upleli u nešto što je vezano za prošlost da ne uspevate da se ispetljate….

 

VODOLIJA
Vodolije će biti dobro u svojim partnerskim relacijama, dokle god tu neko nešto ne krije, ne sakriva i ne mulja. Bilo vi, bilo partner. Uopšte nije važno kakve su tajne u pitanju – da li ljubavne, da li se vezuju za finansije ili za nešto stoto – poenta je u tome da i vi i druga strana morate da se potrudite da budete maksimalno otvoreni jedno prema drugom. I onda će sve funkcionisati kako treba.

 

Ukoliko ste usamljeni, neko se oko vas mota sigurno, ali – ili ta osoba ne pokazuje jasno da je zainteresovana, ili vi niste baš sigurni šta ćete sa njom. Možda biste, ali možda i ne biste. A može da se desi i da ste sumnjičavi prema ovoj personi – nešto vam se čini da baš i nije najiskrenija prema vama i da nešto krije…

 

RIBE
Problem je u tome što ćete vi misliti da vam je sve jasno. Da ste svaku kockicu posložili na svoje mesto i da vas je „pukla“ istina. Naravno, ovo neće imati veze sa vezom. Samo ćete povremeno jasno videti situaciju sa voljenom osobom.

Zaista vam se ne preporučuje da donosite bilo kakve odluke ili da pokrećete bilo kakva ozbiljnija pitanja sa partnerom. Samo ćete se oboje pogubiti, iznervirati i napraviti problem sami sebi u glavi. Dakle – manje priča, više emocija. I sve će biti kako treba.

Ukoliko ste usamljeni, eto vama nekog ko je željan da tu vašu usamljenost u korenu uništi. Pustite da vas ova osoba vodi – a može vas zaista odvesti put nekih vrlo zanimljivih i lepih dešavanja….

Exit mobile version