Neko bitan

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. DECEMBAR 2019.GODINE

OVAN

Naporan dan ako ste dugo u vezi ili braku. Partner je verovatno veoma posesivan i očekuje od vas više pažnje ili da ispunite neko obećanje. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onog što ćete čuti na svoj račun od jedne Škorpije ili nekog Jarca. Rak podriva vašu sigurnost u sebe.

 

Današnji dan vam može omogućiti da pokažete svoje talente, naročito ako planirate da radite za strane partnere i ako je potrebno da znate strane jezike. Imate potrebu da budete angažovani na kreativnom poslu i ako se bavite umetnošću može vas podržati neki Jarac.

 

BIK

Pokušavate da saznate nešto što vas interesuje u vezi sa jednim Lavom, Rakom ili Škorpijom. Bilo bi bolje da obratite pažnju na jednu Devicu ili Škorpiju sa kojima možete imati dobru komunikaciju. Moguća romansa sa osobom koja živi u inostranstvu. Dobićete poziv da je posetite.

 

Finansijski problemi su prioritet za vas ali nemate dovoljno razumevanja od vaših saradnika ili članova porodice. Vaš sistem vrednosti je pod uticajem vaših emocija i možete biti pod uticajem prijatelja koji vam sugeriraju kako da rešite probleme. Postoji izvesna šansa da budete unapređeni.

 

BLIZANCI

Ako vas pozove nekadašnja simpatija, moguće da ćete razmišljati da li da prihvatite poziv jer nemate mogućnost da se lako oko svega dogovorite, posebno kada se radi o nastavku veze ili o nekim događajima iz prošlosti koje sagledavate na različite načine. Niste sigurni da li treba da prihvatite poziv jednog Lava ili ne.

 

Očekujete poziv od dugogodišnjeg prijatelja ali umesto toga možete sresti dobrog kolegu koji će vam predlođiti zajednički posao i vi ćete biti oduševljeni. Niko ne zna tačno šta planirate za budunost kada je u pitnju vaša karijera. Ovo bi mogao biti naporan dan ako imate honorarni ili paralelni posao.

 

RAK

Želite da se dogovorite sa Ribama ili Jarcem u vezi sa zajednički poslom ali verovatno nećete moći da lako postignete željeni rezultat jer je partner opterećen svojim poslovnim planvima. Imate mogućnost poznanstva sa jednom izuzetno atraktivnom osobom koja je je često svraćala na vaše radno mesto Naglašen znak Škorpije čini vas zainteresoanim za jednog Blizanca, Devicu ili Škorpiju.

 

Spremni ste da napravite nove dogovore i kompromis o kojima do skora niste ni razmišljali i trebalo bi da nađete način kako da dobijete novu informaciju koja vam je potrebna. Sve što planirate donosi vam veliko zadovoljstvo i vi ćete verovatno imati prlike da nađete dobro saradnika.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

LAV

Odgovara vam ovaj dan jer vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem, najverovatnije da se radi o nekom ko radi za strance i želi i vas da uključi u zajednički posao jer mu se dopadate. Ima mnogo onih koji bi rado bili sa vama u vezi ali vi ste prilično neodlučni.

 

Današnji dan vam može doneti stabilizaciju u vašem poslu ili neke nove šanse o kojima ste mogli samo da maštate. Potrebno je da znate koja vam je pozicija i da imate stalni priliv novca. Malo je njih koji vam mogu garantovati uspeh ali vi ćete naći način da napravite dogovor sa šefom u vezi sa važnim detaljima.

 

DEVICA

Spremni ste da se angažujete oko partnera ali ne i da mu udovoljavate hirove. Želite po svaku cenu da se izborite za svoj status u vezi koji je daleko od sjajnog ili onakvog kakav ste želeli. Imate način da rešite dilemu u vezi sa odlaskom na zajednički put.

 

Ako ste dama Devica vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili odnosi sa javnošću i trebalo bi da budete spremni za neke prepreke zbog muške dominacije i odnosa prema ženama, čak iako je neki drugi posao u pitanju. Muškarci Device mogu, nasuprot tome imati dosta zabave na svom poslu danas.

 

VAGA

Moguć je susret koji će za vas biti veoma značajan jer bi trebalo da se sretnete sa osobom koja vam je najavila dolazak, najverovatnije iz inostranstva. Pokušavate da se angažujete oko nekog ko vam se dopada iako niste sigurni da li je ta osoba slobodna.

 

Trebalo bi da smatrate dobrom informaciju onu koju ćete dobiti od nekog Raka ili Bika. Nekome je potreba vaša zaštite i vi ćete biti spremni da je pružite, znajući da će biti uzvraćena. Niko vam ne može garantovati uspeh u poslu koji zahteva timski rad.

 

ŠKORPIJA

Napeti ste u iščekivanju šta će se dogoditi između vas i jednog Raka koji vam je mnogo toga obećao ali uglavnom nije mnogo ispunio ili ste vi previše ozbiljno shvatali sve što on pruča. Jedan Ovan ima velike planove sa vama ali vi na njega ne obraćate pažnju.

 

Pokušavate da nađete nov način da zaradite i da vodite svoj život na način na koji vama odgovara ali niste našli način kako da to i sprovedete u delo. Još uvek imate obaveze koje su veliko opterećenje i spremni ste da izdržite mnoge teškoće ako ste motivisani.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

STRELAC

Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Bikom koji je prilično neodlučan po pitanju vaše zajedničke budućnosti. Nemojte insistirati na pomirenju ako niste sigurni da možete da ispunite sve ono što on od vas očekuje. Moguće da vam se paralelno udvara još neko, jedna Vaga ili neki Lav.

 

Imate sjajne ideje u vezi sa poslom sa nekretninama ili za započinjanje sopstvenog posla. Ima mnogo prepreka na vašem putu do uspeha koji mogu biti rešeni ako ste spremni da prihvatite savet od nekog Raka, Bika ili Vage. Mnogi bivši saradnici mogu biti spremni da rad sa vama.

 

JARAC

Spremni ste da sa na neki način žrtvujete za partnera i da mu date na znanje da očekujete da vas podrži u vašim planovima. Imate veoma ozbiljne planove u vezi sa budućnošću i moguće da ćete predložiti osobi koja vam je draga zajednički život ili zajednički odlazak na put.

 

Očekujete važne vesti i pitate se da li da imate poverenja u one koji vam se obraćaju po bilo kom pitanju. Svaka vrsta komunikacije je dovedena u pitanje. Bolje danas što manje pričajte o svojim planovima bilo kome. Mogući su problemi sa jednim Rakom ili Bikom u vezi sa novim poslom.

 

VODOLIJA

Trudite se da pridobijete pažnju jednog Ovna ili nekog Lava ali najverovatnije da ćete morati da se mnogo više angažujete oko njih ukoliko želite da vaša veza bude zaista onakva kakva bi vama odgoarala. Imate mnogo porodičnih obaveza, najverovatni je da su vaši roditelji prilično zahtevni a vi se trudite da im izađete u susret.

 

Prividno ste superiorni u stvari ste prilično nesigurni jer donosite odluke koje ne mogu da se pozitivno odraze na vas ni u kom pogledu, naročito ako to bude u afektu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, posebno ne sa ženama, Rakovima, Ribama ili Bikovima.

 

RIBE

Pokušavate da se dogovorite sa osobom koju viđate na poslu u vezi sa zajedničkim izlaskom ali ona vas verovatno odbija. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koje volite jer ste prilično iscrpljeni zbog posla kome poklanjate mnogo pažnje i vremena, pa malo i zapostavljate voljenu osobu.

 

Imate veću podršku nego što pretpostavljate. Osećate se sposobnim za mnogo toga ali vas nervira ponašanje jednog Lava ili Strelca koji vas opstruiraju ili vam prete na način koji vas nervira. Imate mnogo više onih koji vam nisu naklonjeni nego prijatelja, moguće iz zavisti.

Exit mobile version