Neko bitan

NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

OVAN

Posao

Nedelja u kojoj privodite kraju mnogo toga vezanog za posao ili za projekte koje ste započeli. Bar će to vama tako izgledati – činiće vam se da konačno ulazite u period u kojem možete više da odahnete i opuštenije funkcionišete. Naravno, situacije će vam brzo pokazati da to nije tako i da se od vas tek sada očekuje da ljudski „zalegnete“ na posao. No, od količine posla koju odradite sada, zavisiće da li ćete imati više ili manje prostora za manevrisanje u periodu koji dolazi. Završavate bitna papirološka pitanja.

Novac

Krenuli ste u veliku bitku sa računima i dugovanjima…

Zdravlje

Infekcije urinarnog trakta. Mogući manji problemi i sa peskom u bubrezima.

 

BIK

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice počinje da se zahuktava – otvaraju se neki novi momenti, dolaze neke nove obaveze, ali i nove osobe u vašu blizinu. Osećaćete se u jednom momentu demoralisano, pritisnuto, ali umesto da vas to slomi – samo će dodatno probuditi vašu tvrdoglavost i inat. Komunikacija sa poslovnim partnerima s jedne strane postaje konstruktivnija i bolja, ali sa druge – donosi povremene momente u kojima će vam trebati dosta truda da biste održali harmoniju i balans.

Novac

Dosta stabilna situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Osetljivost – moguće su prehlade ili virusne infekcije.

 

BLIZANCI

Posao

Neke, vama ne baš prijatne obaveze dolaze na dnevni red u ovom periodu. Nešto radite „pod moranje“ i iz tog razloga ste nervozni i spremni za raspravu. U ovoj sedmici može biti neugodnih momenata sa saradnicima i sa kolegama, kao i po pitanju dokumentacije. Trebaće vam sav vaš trud i prilagodljivost da biste doveli stvari u normalu. Vaša pažnja je u ovom periodu raštrkana, teško se fokusirate i moguće je da napravite značajnije greške, pogotovo kada je papirologija u pitanju.

Novac

Na mišiće, ali uspeli ste da regulišete jedno dugovanje.

Zdravlje

Osetljiv imunitet. Mogućnost povreda na radnom mestu.

 

RAK

Posao

U radnom okruženju sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i vi se tu dosta dobro snalazite. No, mora se priznati da kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već u ovoj nedelji. Ukoliko to već radite, radite proračunato a ne impulsivno i obojeno besom i nervozom prema nekim osobama. Dobili ste kratke rokove da završite neka papirološka pitanja i vodite računa da vas žurba ne uvede u grešku.

Novac

Opterećenost finansijama, iako je na prvi pogled tu situacija mirna.

Zdravlje

Pred kraj nedelje moguća je manja prehlada.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

LAV

Posao

Ključ da izbegnete probleme i nervozu u poslovnom segmentu jeste da se mnogo bolje organizujete i da budete efikasniji u radu. Povremeno je baš ta vaša efikasnost i organizovanost upitna, jer kao da ste skloni da povlađujete sebi i da svaki čas tražite izgovor da odložite ono što morate uraditi. Neke vrlo važne informacije dolaze do vas tokom ove sedmice – početna nervoza zbog njih ubrzo može biti zamenjena olakšanjem kada shvatite da vam ovo itekako ide na ruku…

Novac

Troškovi vezani za kuću ili za kućne aparate, tehniku.

Zdravlje

Nedelja u kojoj vam je potrebno više odmora.

 

DEVICA

Posao

Poslovni segment već neko duže vreme gomila iskušenja i napetost u vama. Ni ova sedmica neće biti ništa bolja, jer se jurnjava nesmanjenim tempom nastavlja. Ova sedmica nije dobra za odluke u trenutku ili obojene besom i nervozom, pa to izbegavajte. Dobra je za komunikaciju, za stvaranje novih kontakata, za pokretanje dogovora – vaša aktivnost tu se sada jako pojačala i iskoristite svaku priliku da proširite svoj krug klijenata ili saradnika.

Novac

Isplata koju očekujete dolazi sredinom sedmice.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe – osetljiv urinarni trakt i pluća.

 

VAGA

Posao

Većim delom ove sedmice osećaćete se zakočeno, opterećeno, pritisnuto obavezama, dogovorima, poslovima. I taman kada pomislite da ste na kraju snaga i da ne postoji teorijska šansa da pokrenete stvari koje su vam bitne – dogodiće se preokret. Ulazak Marsa u vaše polje ličnosti ne samo da vam daje ogromnu količinu energije, već vam daje i obnovljen entuzijazam i želju da savladate ama baš sve što je pred vama. Ulazite u vrlo značajan period. Pripremite se da ga iskoristite.

Novac

Nervoza po pitanju priliva koji očekujete a koji nikako ne stiže.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom, prehlada.

 

ŠKORPIJA

Posao

Prisutna je nervoza, jer ste u ovom periodu razapeti na sto strana, a nemate dovoljno snage da se sa njima izborite. Bukvalno funkcionišete „na mišiće“ i borite se i sami sa sobom, ali i sa drugim ljudima i okolnostima, u pokušajima da sve privedete koliko toliko kvalitetno kraju. Trka sa vremenom je evidentna ovih dana, kao i problemi u dogovorima, sa papirima. Pokušajte da izbegavate impulsivnost i svadljivost jer vam to neće doneti ništa, osim kajanja zbog toga što niste uspeli da se uzdržite.

Novac

Standardna situacija – brzi prilivi i još brže trošenje istih.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, oscilacije pritiska i glavobolje……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

STRELAC

Posao

Neki noviteti i promene kreću u vašem radnom okruženju. Ni malo vam se sve ovo neće dopasti u početnoj fazi, jer je potrebno da promenite svoje dosadašnje navike i prilagodite se, a ni ne vidite da bi vam ovo bilo šta dobro i kvalitetno donelo. No, moram da napomenem da je to samo privid, vaša trenutna zatvorenost da vidite prilike i da će u narednom periodu sve ovo vama biti jasnije, a i shvatićete da je izuzetno povoljno po vas. Krenite da sređujete zaostale obaveze.

Novac

Novca će u ovoj nedelji biti, ali vaše sigurnosti po pitanju finansija – teško.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza.

 

JARAC

Posao

Eh, taj vaš posao….Mesto u kojem najviše težite stabilnosti, a sa druge strane – mesto koje vam već dugo vremena tu istu stabilnost ne daje….bar ne lako. Iako sve što se dešava doživljavate kao jednu ogromnu borbu kojoj ne nazirete kraj niti zaključak, morate negde razumeti da ćete rezultate i to one koji su mnogo bolji od očekivanih – videti. Ova nedelja vam donosi napete momente sa kolegama, ali i probleme po svim papirološkim pitanjima. Sredićete vi sve to, ne brinite.

Novac

Troškovi dolaze jedan za drugim i vi ih morate regulisati što pre.

Zdravlje

Hronični bolesnici neka više obrate pažnju na segment zdravlja. Poželjna je kontrola kod lekara.

 

VODOLIJA

Posao

A na poslu – ludnica. Sve se nekako dešava brzinski, u hodu, vi ste se rastrčali na sve strane i povremeno ni sami ne možete da pohvatate šta je ono što ste trebali da završite, a za šta još imate dovoljno vremena. Ako se nadate pomoći od strane saradnika – pa, ja je na vašem mestu ne bih baš očekivala. Čini mi se da ćete junački morati sami da zapnete kroz ovu nedelju, naravno uz ogromnu količinu nervoze. Preokreti, promene i problemi sa papirima pratiće vas sve do kraja sedmice.

Novac

Novac dolazi sa više strana. Isto tako – novac na sve strane odlazi na pojačane troškove…

Zdravlje

Pravi je momenat da se fizički pokrenete. Potrebno vam je to, da biste se osećali dobro.

 

RIBE

Posao

Znate da ste u pravu po nekim pitanjima, i izuzetno vas nervira što vas ljudi koji ne vide dalje od svog nosa konstantno koče, sputavaju ili pokušavaju da se raspravljaju sa vama. No, na nervozu u poslovnom segmentu ste vi već navikli i više vas to ne dotiče kao ranije, pa ćete brzo prelaziti preko ovakvih situacija i raditi svojim tempom i na svoj način. U ovoj sedmici će biti nekih zanimljivih, mada prilično neočekivanih informacija. Neke od njih se mogu vezivati i za promenu radnog mesta.

Novac

Mnogo sitnih troškova. Ne brinite, regulisaćete sve ovo lakše nego što mislite.

Zdravlje

Dobro zdravlje. Više pažnje obratite u saobraćaju.

Exit mobile version