Ovo su MAGIČNE KARTE koje će vrlo PRECIZNO PREDVIDETI vašu BUDUĆNOST: Izaberite jednu kartu i saznajte šta vas očekuje U LJUBAVI DO KRAJA OVE GODINE.

Ovo su MAGIČNE KARTE koje će vrlo PRECIZNO PREDVIDETI vašu BUDUĆNOST: Izaberite jednu kartu i saznajte šta vas očekuje U LJUBAVI DO KRAJA OVE GODINE.

16 октобра, 2019 Off By botanika

MAGIČNA KARTA broj 2

Ukoliko ste izabeali kartu pod rednim brojem dva, za vas je sudbina pripremila jedno lepo ljubavno iznenađenje, koje će se desiti do kraja ove godine. Vi ćete upoznati osobu koja će vam bukvalno pomeriti tlo pod nogama i koja će vam pokazati šta je prava ljubav. Kraj nje ćete konačno shvatiti zašto do sada niste uspeli ni sa kim da ostvarite pravu vezu. Ta osoba će vam jednostavno pružiti svu ljubav, pažnju i nežnost koja vam je potrebna i koju ste očekivali. Ta osoba će uvek biti tu za vas, da vam pruži podršku i pažnju. Svakim danom će vaša ljubav biti sve veća i vaša veza će napredovati iz dana u dan. Ali takođe budite spremni da istu tu posvećenost i pažnju i vi pružite svojoj voljenoj osobi, koja će vam biti veliki oslonac. Postoji velika mogućnost da se vaša ljubav pretvori u nešto ozbiljno i da u toj osobi dobijete i saputnika do kraja života. Ta osoba će uvek biti uz vas i nikada vas neće izneveriti, niti ostaviti same.

MAGIČNA KARTA broj 3

Ako ste izabrali kartu pod rednim brojem tri, vi ćete do kraja ove godine imati puno sreće uz partnera sa kojim se trenutno nalazite u vezi. Jednostavno, sa tom osobom imate nameru da ostvarite još puno životnih uspeha i da uvek budete tu jedno za drugo. Ona će vam pokazati da su i njena osećanja ista kao vaša i da iz dana u dan postaju sve jača. Osobe koje su slobodne imaće takođe priliku da upoznaju nekog posebnog, ko će im za vrlo kratko vreme prirasti za srce. Imaćete jednu divnu priliku da uđete u jednu čarobnu emotivnu vezu, koja će biti prepuna razumevanja i ljubavi. Sa tom osobom ćete ostvariti harmoniju kakvu niste imali ni sa kim pre. Do kraja godine svi oni koji su izabrali ovu kartu imaće prelepe trenutke u ljubavi i uživaće maksimalno. Međutim, ono što moramo još reći, jeste da će vaša sreća trajati i posle toga i to još dugo, dugo…

Стране: 1 2