DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

26 септембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Danas se slobodno šepurite i hvalite. Nalazite se na vrhu sveta, zato uživajte sa porodicom i ljudima oko vas. U samom ste epicentru akcije i nemojte da vam nešto promakne. Sposobni ste da uđete u suštinu i izvučete najbolje iz svega. Ne dozvolite nikom da vam pokvari raspoloženje.

 

Danas previše vremena razmišljate o jednoj naročitoj osobi, umesto da stupite u akciju. Šta je to što vas sprečava? Ako smatrate da je pred vama neosvojiva tvrđava, potrebno je da imate malo vere u sebe. Ne odustajte pre vremena. Osobe koje se nalaze u dužoj stabilnoj vezi, mogle bi da se pripaze jedne ženske osobe iz neposredne okoline.

JARAC

Svesni ste da vam nedostaje energije, ali srećom tu je voljena osoba koja vam priskače u pomoć onda kada je najpotrebnije. Vaš odnos je prilično intenzivan, ali danas ne dozvolite sebi da insistirate na vlastitim stavovima. Postoji opasnost da povredite partnerova osećanja. Ukoliko budete odmereni, nećete imati razloga za brigu.

 

Danas ste malo pod tenzijom, jer možda neko blizak vama zanemaruje vaša osećanja. Osećate kako je ta osoba više posvećena svojim problemima nego vašim. U međuvremenu, vaše osetljivo srce brine o svima oko vas. Podržavate druge i pažljivi ste. Vreme je da ponovo sagledate svoje prioritete. Prvo brinite o sebi a onda o drugima….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6