LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020.

4 априла, 2020 Off By botanika

Ovan

Knjiga, pismo ili neki bitan deo papirologije koji se izgubio će se konačno pojaviti danas. To će biti važan deo slagalice jer će možda imati veze sa finansijskom situacijom ili projektom na kom radite. Informacije koje sadrži, motivisaće vas da krenete napred i završite to što imate. Veći deo dana bi mogao da prođe u tome.

 

Danas vam zvezde donose odličnu sposobnost komunikacije. Ako idete na prvi sastanak, posmatrajte kako predmet vašeg interesovanja sve više pada na vaš šarm, slušajući reč po reč, rečenicu po rečenicu. Sve u svemu, očekuje vas uspeh u ljubavi zahvaljujući šarmu koji vam poklanjaju zvezde.

 

Bik

Današnji razgovor sa bliskim prijateljem može da dovede do važnih ideja vezanih za neki projekat. Iako je projekat možda vezan za pisanje, muziku, grafiku ili učenje, današnji brejnstorming će verovatno biti više skoncentrisan na marketing i posao. Ipak, kada budete ustali od stola, osećaćete se nadahnuto i motivisano. Zapišite svoje ideje.

 

Ako danas budete pokušali da sakrijete i najmanju tajnu od svog partnera, uhvatiće vas u roku od dve sekunde. Trenutni položaj planeta vam savetuje da budete potpuno iskreni i da ne izmišljate laži bez potrebe. Bićete ispitani i osramoćeni. Iskrenost je ključ uspeha svake veze. Održavajte to.

 

Blizanci

Finansijska situacija će možda zahtevati vašu pažnju danas. Zabrinutost koju osećate je možda vezana za dom. Možda ćete morati da poradite na računima vezanim za domaćinstvo ili evidentirate kućni bilans. Moguće je da ćete utrošiti više vremena na to nego što ste planirali. Nemojte pretpostavljati najgore, sve bi trebalo da je uredu. Imate i druge stvari o kojima morate da brinete.

 

Položaj nebeskih tela vam govori da jednostavne reči i fraze, kao što je “volim te” donose ono najbolje u vašu vezu. Ustvari, lepa reč upućena vašem partneru mogla bi izazvati početak nekog ozbiljnog razgovora po pitanju vašeg odnosa. Bićete zadovoljni ishodom. Ako upotrebite i svoj šarm dobićete sve što ste uvek želeli.

 

Rak

Duboka misao koja zauzima vaše vreme danas može da dovede do nekih fascinantnih razgovora sa bliskim prijateljem ili partnerom. Mnogo ideja i korisnih informacija koje će se razmeniti mogle bi da dovedu do nekih novih projekata; možda će biti vezane za pisanje ili učenje (obuku). Iskoristite vreme da istražite sve mogućnosti pre donošenja konačne odluke. Ne želite da propustite ovako unosnu priliku.

 

Razgovori sa vašom voljenom osobom imaju danas tendenciju da idu od uzvišenog ka smešnom, ukoliko budete upotrebili previše praznih reči. Pokušajte da budete jasni i konkretni u razgovoru sa voljenim bićem. Zbog pozitivnih varnica koje šalju planete, mogli biste doživeti nešto zaista fantastično.

Lav

Danas će vaša mašta verovatno leteti visoko, oslanjajući se na prethodne događaje koje ste možda zaboravili. Možda se pitate da li bi mogli da unovčite te vaše zamisli. Razgovor sa prijateljem koji je upoznat sa temom mogao bi se pokazati prosvetljujući. Zapišite svoje ideje i proučite opcije koje imate u narednih nekoliko dana. Možda se iznenadite.

 

Trenutna pozicija planeta će učiniti da neki lep razgovor preraste u tešku diskusiju, jer će vaše reči biti oštrije nego što je to uobičajeno. Verovatno ćete biti iziritirani time što će, iako ste neko ko želi privatnost, vaša tajna procuriti na sve strane. Nemojte stajati, ćutati i puštati druge da vas gaze. Stanite u odbranu vas i vaše veze.

 

Devica

Prijatelj bi mogao da vam priđe sa unosnom idejom danas. Rezultat toga je razgovor koji neće doneti neki konkretan zaključak. Ideje koje će da se ukažu u narednim danima bi mogle malo da rasvetle sliku. Istarživanja na temu koje bi mogli da obavite pokazaće se izuzetno važnim, zato se bacite na posao.

 

Razgovor sa osobom do koje vam je stalo, bi danas mogao postati veoma uzbudljiv. Vaš ljubavni život, bilo da ste trenutno u vezi ili ne, naglo će se poboljšati i postati itekako uzbudljiv. U večernjim časovima zvezde vam donose susret ili poziv od neke osobe koja vam je značila u prošlosti. Verovatno ćete nakon toga biti spokojni i radosni što više niste sa njom…

..NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2