DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 27. SEPTEMBAR 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 27. SEPTEMBAR 2019.godine

26 септембра, 2019 Off By nina

Ovan

Knjiga, pismo ili neki bitan deo papirologije koji se izgubio će se konačno pojaviti danas. To će biti važan deo slagalice jer će možda imati veze sa finansijskom situacijom ili projektom na kom radite. Informacije koje sadrži, motivisaće vas da krenete napred i završite to što imate. Veći deo dana bi mogao da prođe u tome.

 

Danas vam zvezde donose odličnu sposobnost komunikacije. Ako idete na prvi sastanak, posmatrajte kako predmet vašeg interesovanja sve više pada na vaš šarm, slušajući reč po reč, rečenicu po rečenicu. Sve u svemu, očekuje vas uspeh u ljubavi zahvaljujući šarmu koji vam poklanjaju zvezde.

 

Bik

Današnji razgovor sa bliskim prijateljem može da dovede do važnih ideja vezanih za neki projekat. Iako je projekat možda vezan za pisanje, muziku, grafiku ili učenje, današnji brejnstorming će verovatno biti više skoncentrisan na marketing i posao. Ipak, kada budete ustali od stola, osećaćete se nadahnuto i motivisano. Zapišite svoje ideje.

 

Ako danas budete pokušali da sakrijete i najmanju tajnu od svog partnera, uhvatiće vas u roku od dve sekunde. Trenutni položaj planeta vam savetuje da budete potpuno iskreni i da ne izmišljate laži bez potrebe. Bićete ispitani i osramoćeni. Iskrenost je ključ uspeha svake veze. Održavajte to……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6