LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. SEPTEMBAR 2019.godine

25 септембра, 2019 Off By nina

OVAN

Mogli biste danas provesti naporan deo dana pokušavajući da shvatite zašto su svi toliko zauzeti. Nemojte gubiti vreme. Jednostavno prihvatite stvari onakim kakve jesu i dozvolite drugima da imaju svoje momente drame. Vaš posao je da održavate ravnotežu. To je svakako lakše reći nego uraditi, ali vi ste tako dobri u tome. Nema toga sa čim vi ne možete da se nosite!

 

Nikad ne recite nikad. Iako možda niste osetili emocije prilikom sastanka sa jednom osobom, situacija će se drastično promeniti. Velike su šanse da potencijalnog partnera danas sretnete u šetnji, ruku pod ruku sa izvesnom osobom sa kojom će izgledati veoma prisno. Iznenađićete se kada shvatite da vam je ipak stalo.

BIK

Potrebno je malo ubeđivanja, šarma i strpljenja da doprete do one osobe koju ste nedavno upoznali i koja vas je emotivno zaintrigirala. Ne gubite nadu i ne pomišljajte na ono najgore, ukoliko vam ne odgovara na telefonske pozive. Verovatno nije ništa ozbiljnije, nego su u pitanju njene poslovne obaveze. Koliko još danas, dobićete odgovor.

 

Ako je neko sposoban da se danas nosi sa intenzivnim emocijama to ste onda vi. Ljudi oko vas bi mogli biti ljuti ili nesposobni da se nose sa izvesnim problemima. Povedite računa, jer je moguće da će se pojaviti neki sasvim neočekivan i suprotan događaj koji vam može pokvariti planove. Suočićete se sa praktičnim i prizemljenijim silama koje će staviti na test vaše metode rada. Iskoristie tu lekciju, naučite iz nje i imaćete prednost…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6