NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. SEPTEMBRA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. SEPTEMBRA 2019.godine

22 септембра, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Posao

Biće vam mnogo teško. I to najpre zato što bi vama sada baš odgovaralo da sve ide lako – a neće biti tako (vidi, rima!) Vi biste dogovor, a neko se inati. Vi hoćete kompromis, a neko zategao situaciju i ne popušta ni malo. I taman ćete biti u fazonu da dignete ruke od svega i kažete „piši propalo“, kad gle čuda – situacije će se pred vama ipak otvoriti. Doduše, možda ne baš baš baš onako kako biste vi želeli i kako ste planirali – ali neće biti ni onoliko loše koliko ste u prvom cugu mislili.

Novac

Trebaće vam svaki dinar – zato ne trošite na svakom koraku i u svakoj prilici.

Zdravlje

Prehlada kao vrata ukoliko ne povedete nešto više računa.

RAK

Posao

Ako emotivni deo ne funkcioniše savršeno – najbolje je „pobeći“ u posao – tamo se bar ne nervirate toliko….Hmmm…u stvari – nervirate se, ali vas to ne dotiče kao ono vezano za emocije. Tu već možete da budete i odlučni i odgovorni i prilagodljivi – sve ono što je potrebno da bi posao funkcionisao kako treba. I iako će i ovde biti napetih situacija i teških ljudi i problema – sve ćete vi to lepo rešiti i izgurati. I još će vam ostati vremena da napravite po koji, prilično solidan dogovor.

Novac

Malkice ste se zaleteli u nekim investicijama i sada razmišljate kako da to rešite…

Zdravlje

Ukoliko ste imali problema sa grlom ili plućima – oni polako prolaze. Sve ostalo je uglavnom ok…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ SRTRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6