Neko bitan

Danas POČINJE VLADAVINA VAGE: Drage naše VAGE, spremite se za jedan NEVEROVATAN MESEC, pun uspeha! Nema toga što vam neće POLAZITI ZA RUKOM i nema osobe koju nećete ŠARMIRATI i OSVOJITI!

Danas počinje vladavina Vage. Vaga je vazdušni znak i obuhvata period između 23. septembra i 22. oktobra. Što se tiče polariteta ovog horoskopskog znaka, može se slobodno reći da je on pozitivan. Vaga je znak kome pripada sedma kuća, a njegova vladajuća planeta je Venera. Ono što još možemo zanimljivo reći jeste da je omiljena boja većini Vaga plava, omiljena amajlija safir, a najosetljiviji deo tela bubrezi. U nastavku ćemo reći još neke zanimljivosti o ovom znaku. Ključna rečenica za ovaj znak je „ja balansiram“, što je i logično, jer je ovaj znak obeležen znakom vage. Vage su uglavnom miroljubive i pravične. I za većinu Vaga se kaže da su dobri ljudi. Takođe možemo reći da su veoma pametne i pronicljive i zbog toga su vrlo uspešne u životu. Ono što ih prvenstveno simboliše jesu ravnoteža i simetrija. Vage su osobe koje se bore za ravnopravnost i ne podnose nepravdu. (nastavak na sledecoj strani broj 2 )

Što se tiče ljubavi, ona je za svaku Vagu prioritet u životu. Vage nisu sklone avanturama i teže ka tome da pronađu mir i harmoniju u vezi. Učiniće sve što je potrebno da usreće svog partnera. Njihova osnovna karakteristika je šarm i nema osobe koju ne mogu da osvoje, naročito u ovom periodu koji sledi. Vage su takođe izuzetno dobri prijatelji i jako su zabavne. Vage vole da se druže i veoma lako stiču nove prijatelje. Uvek su spremne da pomognu i da pruže ruku prijateljstva svakome ko to zatraži. Upravo zbog svih ovih divnih osobina, možemo reći da u narednom periodu koji dolazi, Vage mogu da očekuju mnogo uspeha na svim poljima. Prvo moramo reći da će vaša karijera zaista biti na vrhuncu. Sve ono što ste do sada radili i u šta ste ulagali napokon će se isplatiti, naročito onim vagama koje se bave privatnim biznisom. Samim tim i vaše finansije će biti na zavidnom nivou. Upravo zahvaljujući boljem finansijskom stanju, moćićete da se posvetiti svojoj porodici i svojim prijateljima, a to je ono što najviše i volite. (nastavak na sledecoj strani broj 3 )

Postoji velika mogućnost da u mesecu vaše vladavine odete na jedno divno porodično putovanje, koje će vam dobro doći jer ćete napuniti svoje baterije za predstojeće poslovne poduhvate. Moramo reći da će Vage u ovom periodu zaista biti uspešne i da će im sve polaziti za rukom. Za uspehe koje postižete možete da se zahvalite i svom zdravlju, koje je zaista na zavidnom nivou. Ono što se preporučuje u mesecu vaše vladavine, jeste da povedete samo računa o fizičkim aktivnostima i da se više krećete. Prvi jesenji dani će biti ispunjeni suncem, tako da lepo vreme možete da iskoristite za šetnju i izlete. I na kraju, imamo za vas i nekoliko reči o ljubavi, a to je ono što većinu vas zanima. Naime, sve slobodne Vage će u ovom periodu biti zapažene i zaljubljene, jer će svojim šarmom uspeti da zavedu svaku osobu koju požele. Ovo se naročito odnosi na ženu Vagu, koja je jedna od najlepših pripadnica Zodijaka i koja svojim šarmom zavodi i sve ostavlja bez daha. (nastavak na sledecoj strani broj 4 )

Sve slobodne Vage će u ovom mesecu uživati u flertu i avanturama, a mnoge će se i zaljubiti i ta veza može potrajati. Za Vage koje su zauzete, možemo reći da vas očekuje puno lepih iznenađenja od strane vašeg partnera i puno strastvenih trenutaka. Vi ćete u ovom periodu jednostavno uživati uz svog partnera i samim tim neće vam biti ništa u životu teško. Za Vage koje su u dugim vezama možemo reći da postoji velika mogućnost da se u mesecu vaše vladavine odlučite i za brak. Dakle, drage naše Vage, sledi vam jedan zaista fantastičan mesec, koji morate iskoristiti na najbolji mogući način. Potrebno je samo da budete opuštene i lepe, kao što i jeste, i da iskoristite svaku priliku koju vam život pruža. Sreća koja će vas pratiti u ovom periodu sigurno će se nastaviti i u narednim mesecima. Ostaje vam samo da sačekate i da se uverite u sve što smo napisali, a nama za kraj ostaje da svim Vagama poželimo srećan rođendan!

Exit mobile version