Neko bitan

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

OVAN

Posao

Posle opšteg kolapsa i haosa koji se dogodio tokom prethodne sedmice i koji vas je razvukao na sto strana odjednom – ova nedelja će vam doći kao melem na ranu. To ne znači da ćete biti opušteni i bez ijedne brige na ovom svetu, neeee! Već – da će sve ipak funkcionisati normalnije, da neće biti baš toliko nepredviđenih situacija, da ćete se dobro snalaziti i odlično raditi, da će biti prostora za nove dogovore i stabilizaciju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima….Malo li je?

Novac

Vesti o novcu. No, nisu samo vesti – i parice stižu! Taman da popune vaše namučene novčanike….

Zdravlje

Želudac i creva vam i dalje vrlo čudno grgoljaju i povremeno boluckaju. Više obratite pažnje na ishranu!

 

BIK

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice je aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo odličan period da se radi i zaradi. I da se dogovori i da se naprave neke povoljne poslovne prilike. Bićete u skroz ok radnom fazonu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama, pa čak i onda kada se prave da „nisu odavde“ i kada očekuju da im vi priteknete u pomoć. Šta vam teško. Vi ćete u ovoj sedmici biti uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pred kraj nedelje moguć manji nesporazum sa nadređenima.

Novac

Dosta ste se stabilizovali u ovom segmentu.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom. Proverite hormone i stanje štitne žlezde….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

BLIZANCI

Posao

Jedna prilično korektna nedelja je pred vama. Još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče, pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Nedelja je dobra za kreativnost i rešavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Novac

Novac od samostalnog ili dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka provere holesterol i šećer.

 

RAK

Posao

Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju….ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – ma hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne nedelje.

Novac

Niste nezadovoljni, dosta stabilna situacija.

Zdravlje

Osećate se rasterećenije, lakše.

 

LAV

Posao

Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila, ili pak da ste vi uspeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju – sledi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste iz prethodne nedelje sada sredite i ispravite. Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Novac

Bolji novčani prilivi, moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste, mada je umor prisutan…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

DEVICA

Posao

Iako ste u prethodnom periodu povremeno imali utisak da se sve zablokiralo i stalo i da se nikada neće pomeriti sa mesta, već ova nedelja će vam dokazati da to nije tako! Sve počinje da se pokreće i to neće biti lagan pokret, već jedan nagli „cim“ – prema tome vežite se, polećemo! Ono što ste radili, oko čega ste se trudili čak i onda kada nije izgledalo da to ima bilo kakvog smisla, sada počinje da daje svoje rezultate. I oni neće biti mali! Vreme je da naplatite sve napore!

Novac

Dobre vesti o novcu, mogućnosti za više priliva.

Zdravlje

Moguće glavobolje i manji problemi sa pritiskom.

 

VAGA

Posao

I kod vas dolazi do smirenja napetosti koja je prosto ključala u prethodnim nedeljama. No, to ne znači da ćete imati manje posla, naprotiv – sada ćete ga samo lakše i poletnije obavljati. Sa osmehom na licu i očas posla rešavaćete i najkomplikovanije situacije, one koje su vam do sada zadavale glavobolju a sa kojima u ovom periodu izlazite na kraj očas posla. I dalje će oko vas postojati teški ljudi, ali ih vi nećete ni videti ni čuti ili ćete pronaći pravi modus kako da ih ishendlujete bez po muke.

Novac

Finansijska situacija kreće da se popravlja. Novac lakše dolazi do vas.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se stabilizuje.

 

ŠKORPIJA

Posao

Papirološka pitanja su počela da se odmotavaju i rešavaju a do vas u ovoj nedelji dolaze i lepe vesti koje se mogu vezivati za novac, za inostranstvo, za državne i javne ustanove.Imate osećaj da su se stvari pokrenule, samo se bojite da se ne dogodi kao i do sada – da sve u nekom momentu, nepredviđeno – stane. Za sada nemate razloga za brigu, pogotovo što vam podršku daju osobe koje su od velike moći i uticaja. Nedelja koja je poslovno dosta jaka i koja može promeniti mnogo toga.

Novac

Okolnosti u sektoru finansija vam sve više idu na ruku.

Zdravlje

Sklonost sitnijim povredama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

STRELAC

Posao

Tenzija se spušta i ponovo je lako funkcionisati kada je posao u pitanju. Zategnuti odnosi, bilo sa saradnicima ili nadređenima kreću ka rešavanju i sada je itekako moguća stabilizacija. Ne samo to – od ove nedelje očekujte i nove poslovne šanse i mogućnosti dogovora oko saradnji koje bi bile jako isplative po vas. Pregovori idu tačno onako kako ste priželjkivali i vaš stari optimizam će ponovo početi da se budi. Dobra nedelja koja će vam doneti prave prilike i velike poslovne pomake.

Novac

Novac vam dolazi sa dve strane. Zatvarate neko staro dugovanje.

Zdravlje

Osećate se dobro.

 

JARAC

Posao

Direktno kretanje Saturna u vašem znaku označava konačni kraj perioda u kojem ste tapkali u mestu po mnogim, vama važnim poslovnim pitanjima. Stvari se od ove sedmice značajnije pokreću, ali ne uz težinu i komplikacije kao do sada, već na jedan lakši, brži i opušteniji način. Moguće je da vam stoji poslovni put ili makar značajniji kontakti sa inostranstvom. U ovoj sedmici se prave preliminarni dogovori, a vrlo je moguće da do njenog kraja dođe i do potpisivanja vama vrlo značajnog ugovora.

Novac

Iako finansijski prilivi nisu veći nego inače, troškovi su smanjeni pa bolje baratate novcem.

Zdravlje

Ne zanemarujte bolove u lumbalnom delu kičme.

 

VODOLIJA

Posao

Dobra poslovna sedmica je pred vama. Možda nije savršeno, ali kako je bilo u prethodnom periodu – u odnosu na to sada su vam sve obaveze i sve ono što morate uraditi „luk i voda“. Jednostavno – sve nekako ide mirnije, na lakši i lepši način – rešenja se jednostavnije pronađu a ona tenzija koju ste osećali i u sebi i oko sebe – definitivno iščezava. Vi ste u periodu kada će poslovne prilike početi intenzivnije da se otvaraju pred vama – ne budite lenji i opušteni, grabite ih!

Novac

Mirnije funkcionisanje u ovom segmentu. Olakšane novčane prilike.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i mogućnost povreda na početku i pred kraj nedelje.

 

RIBE

Posao

Gde god da vas poslovne okolnosti bacaju, vi se u ovom segmentu snalazite kao riba u vodi. Prosto rečeno – ja za vaše poslove ne brinem ni malo – kada ste uspeli da prevaziđete neke tenzične situacije u prethodnom periodu, sve ovo što dolazi na dalje za vas je sitnica. Da me ne razumete pogrešno – neće u ovoj nedelji biti nekih posebnih neprijatnosti, samo one dnevne, uobičajene obaveze i žurba. Saradnik iz prošlosti ili neko koga jako dugo poznajete nudi vam povoljnu poslovnu priliku. Vredi razmisliti.

Novac

Onako, neće biti savršeno jer vam sledi trošak početkom sedmice.

Zdravlje

Starijima manji reumatski bolovi u zglobovima i kičmi.

Exit mobile version