LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 8. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 8. SEPTEMBAR 2019.godine

7 септембра, 2019 Off By nina

OVAN

Verovatno ste puni energije i u potrazi za adekvatnim načinima da je ispoljite. Šetnja u prirodi ili obližnjem parku bila bi pun pogodak. Telefonirajte jednom prijatelju i pitajte ga da li je voljan da vam se pridruži. Sve je lakše u dvoje, zar ne?

 

Ovaj dan donosi jedno novo poznanstvo sa osobom prema kojoj nećete biti ravnodušni. Ukoliko ste spremni za nove početke, znajte da budući odnos može da ima srećan ishod i bude izuzetno harmoničan. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka neka obrate pažnju na ono što mu partner danas govori. Čitajte između redova.

BIK

Vaša podsvest će danas biti naročito aktivna. Moguće je da ćete prerađivati neka loša iskustva iz prošlosti. Ovo ne bi trebalo da vas preterano brine, s obzirom da na taj način radite na vašem psihičkom zdravlju. Na kraju dana ćete se mnogo bolje osećati. Veče provedite u druženju sa prijateljima ili članovima porodice.

 

Privlači vas osoba koja je zauzeta i danas ćete biti spremni da napustite sve i sa njom negde otputujete. Treba da znate da ovaj odnos neće dugo trajati, a vi ćete biti tema mnogih ogovaranja, koliko god se trudili da vezu zadržite u tajnosti. Ako ste završili potragu za partnerom, izbegavajte dvosmislenu komunikaciju i zaboravite na inat…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6