HOROSKOP:Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Devica konkretna, Vaga u haosu

HOROSKOP:Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Devica konkretna, Vaga u haosu

23 августа, 2019 Off By ludarito

STRELAC

Posao

Spremite se na otvorenu saradnju ovaj put, jer možete imati više koristi nego inače u toku rada. Ne marite šta drugi misle o vama, jer nečije mišljenje u ovom trenutku nije toliko bitno, koliko vaše lično zalaganje.

Ljubav

Odličan stav koji ste imali u toku jučerašnjeg dana može da se protežira i na ovaj. Moraćete više da radite na sebi nego inače.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

JARAC

Posao

Poslovna strana vam je izuzetna danas. Moraćete da prođete još obuku i bićete u odličnoj formi. Ne tražite pomoć na suprotnoj strani od one u kojoj se možete osećati kao dobitnik. Neko može da prepozna vaš talenat ovaj put.

Ljubav

U svakom slučaju morate da se prilagođavate partnerovim potrebama i da budete dovoljno fleksibilni kako ne biste bili izopšteni iz date priče.

Zdravlje

Solidno.

 

VODOLIJA

Posao

Volite svoj posao i uživate u tome. Morate da budete u fokusu. Ne morate da se žalite na trenutne propuste, koliko se od vas traži dodatno angažovanje na segmentima gde vam se ne radi.

Ljubav

Volite da vam partner povlađuje i da se osetite dosta opušteno u društvu pijatne osobe koja na vas misli. Jedan Lav je odlična kombinacija.

Zdravlje

Stomačni virus.

RIBE

Posao

Ukapirali ste gde ste pogrešili pa ćete nastojati da tu grešku ispravite bez većeg izuzetka. Pomoć od kolega je polovična i vi ste na takav tretman navikli i nećete se preterano baviti tim pitanjem.

Ljubav

Vaša emotivna strana je ispunjena u odnosu na prethodni period kada se niste dovoljno otvoreno ponašali pa je partner stekao pogrešan utisak o vama.

Zdravlje

Odlično ste raspoloženi.

Стране: 1 2 3 4