Neko bitan

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

OVAN

Danas možda nećete biti u stanju da ispoljite sav svoj super-cool stav, zbog trenutne astralne energije. Neko kome ste veoma privlačni nateraće vas na smeh, ali to će više biti histeričan smeh, koji nikako ne želite. Možda biste trebali da pribegnete dostojanstenoj mirnoći i mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. U najmanju ruku neka primeti da ste ljudsko biće, ostalo ostavite za sutra!

 

Planetarni aspekti stvoriće uslov za jedan sasvim novi period u vašem životu, kada ćte biti u prilici da se fokusirate na sebe i odvojite se od drugih. Da li se plašite tenutaka preispitivanja? Nemojte, uključite malo i meditaciju, prijaće vam. Tokom perioda koji je pred vama dosta toga ćete naučiti o sebi.

BIK

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh. Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

 

Ovo je početak jednog novog ciklusa. Tokom narednih nekoliko dana moraćete odlučiti o nekim problemima. Možda ćete morati ponovo razmisliti oko nekih svojih principa, kojih se držite u vezi. Nakon toga, uvidećete da se više ne slažete sa njima…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

BLIZANCI

Trenutna astralna energija donosi šansu da ispitate svoja osećanja u vezi neke veze ili određene osobe. Ukoliko idete na sastanak večeras, onda slobodno očekujte da se povede razgovor o duhovnom ili čak o metafizici, što će vam pomoći da razumete bolje te pricipe. Postoji nešto u vezi vaše obostrane energije koja može staviti u prvi plan avanturističke ideje. Deluje da ste zaista skladan par! Uživajte.

 

Veoma prijatan dan je pred vama. Zaista, zvezde su vam pripremile dane obojene duginim bojama. Vrlo je verovatno da imate sasvim novi pogled na svoj profesionalni život i sada ćete morati postaviti nove ciljeve. Samo ste i čekali ovakav momenat! Savršeno, iskoristite ga!

RAK

Postoji veliki ljubavni potencijal u vazduhu danas, sa trenutnom planetarnom energijom. Na kraju, neki određeni sastanak možda neće započeti vrtoglavom privlašnošću, već više kao prijateljstvo. Mogli biste uvideti kako se lako opustite u društvu onog drugog, pričate i šalite bez bojazni kakav ćete utisak ostaviti. Ponekad je to bolji način da se neka veza razvije u nešto dublje.

 

Da li ste spremni? Zvezde su vam pripremile sasvim novi životni ciklus, dane ispunjene novim aktivnostima, novim ljudima i novim poslovnim perspektivama. Nadajmo se da ste se naspavali tokom ranijeg perioda, jer je pred vama period aktivnosti………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

LAV

Današnaj astralna energija kombinuje mistično i magično u vašem životu. Ukoliko idete na važan prvi sastanak, onda možda uvidite kako vam se osećanja razvijaju jako brzo i duboko. Možda ste se vas dvoje sreli u neki prošlim životima i bili na nekom nivou razumevanja. Sada ste se sreli ponovo!

 

Da li će doći do neke promene u narednom periodu? Svakako je to pitanje na koje će vam zvezde pružiti odgovor. Vrlo je moguće da otputujete na neku egzotičnu lokaciju ili možda promenite posao i sretnete interesantne ljude. Sve je moguće sa ovakvim aspektima! Uživajte u obnavljajućoj atmosferi.

 

DEVICA

Danas možete postići čudo, posebno sa ovakvim planetarnim uticajem. Radi se o tome da se jako dobro osećate, ali takođe i partner. Iskoristite ovu priliku da proširite svoje vidike i uradite nešto zabavno i edukativno zajedno, posebno ako će to pomoći u napretku vaše veze. Proširite vaše zajedničke vidike!

 

Sasvim novi vetar donosi novine u vaš ljubavni život, a vi nećete žaliti zbog toga. Zvezde najavljuju novi početak. Bićete u prilici da preuzmete prednost u svom životu i testirate sopstvenu sliku o sebi. Verovatno je da nećete biti razočarani rezultatom. Bićete srećni i imate razloga za to…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

VAGA

Današnja astralna energija ohrabriće vas da imate vere u sebe i povedete razgovor sa nekim ko vam se odavno dopada i za koga mislite da je daleko iznad vas. Imajte na umu da je to samo u vašoj glavi i da ste ga vi postavili na pijedestal. Danas biste mogli uvideti da se on-ona oseća isto kao i vi, i da mu je drago da ste konačno napravili taj korak i prišli.

 

Bićete srećni kada saznate da današnji dan nosi dah promena u vaš život. Počevši od danas i narednih nekoliko meseci, bićete zapanjeni promenom odnosa u svim vezama (ljubavnim i prijateljskim). Akcenat će biti na novim ljudima i proširenjem svojih vidika.

 

ŠKORPIJA

Danas se proveselite sa svojim partnerom jer vas zvezde posebno ohrabruju za tako nešto. Nema potrebe preterivati, ali pokušajte da organizujete neki romantičan i zabavan momenat, možda i sa prijateljima, koji će vas opustiti i nasmejati. Osećaćete se daleko bolje, a i vaš partner.

 

Moguće je da ste u proteklom periodu bili manje društveni i više okrenuti sebi. Od danas se to menja, a vaš pravac će biti pravac promena. Bićete smireniji i razumniji. Više ćete se fokusirati na budućnost. Imate oko mesec dana da postavite nove ciljeve!….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

STRELAC

Danas biste se mogli osećati dosta vrckasto ali i vickasto. Komične scene i humor će vam biti stalno u glavi, a moguće je da ćete shvatiti kako ste pronašli nekog sličnog sebi. Svakako će vas današnji dan samo zbližiti. Naravno, biće tu još dosta toga što ćete želeti da saznate, a smeh će biti način da dođete do toga.

 

Kao osoba koja voli da istražuje nove ideje i upoznaje nove ljude bićete oduševljeni periodom koji je pred vama. S obzirom da će komunikacija, druženje i zajedništvo biti pravilo narednih nekoliko nedelja, izađite i pokažite svoje talente.

 

JARAC

Trenutna planetarna energija doneće malo humora u vašu potencijalnu strasnu vezu ili trenutnu. Moguće je da ćete shvatii kako postoji daleko više hemije između vas dvoje nego što ste mislili. Moraćete pronaći način da je iskažete inače ćete pući oboje. Malo razonode i veselosti svakako može biti jedan od načina da se osećate relaksirano i udobno. Uživajte danas.

 

Veoma pozitivan dan za pripadnike vašeg znaka. Dodajte malo ličnog pečata u svakodnevicu. Možete redekorisati deo svog doma ili pronaći nove društvene aktivnosti sa decom, tokom slobodnog vremena. Nemojte se ustručavati da uradite nešto novo…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

VODOLIJA

Danas biste mogli imati osećaj da se voljena osoba igra sa vama ili šali na vaš račun. Trenutna astralna energija sugeriše da možda nećete biti u stanju realno da sagledate situaciju. Moguće je da ćete sve gledati očima komičara. Zastanite malo i nemojte kretati odmah u napad!

 

Posvetite se potpuno svom ljubavnom životu. Napravite kompletno ispunjenje uvodeći sasvim nove ideje. Ne dozvolite da takva uživanja stagniraju. Period pred vama je veoma povoljan za ljubav. Ukoliko ste u prilici otputujte, samo vas dvoje. Ukoliko ste sami možete sresti neobično interesantnu osobu.

 

RIBE

Današnja astralna energija pruža vam mogućnost da mudrije odreagujete po pitanju svoje intimne veze. Možda bi bilo mudro da odvojite vreme i dobro sagledate sve činjenice i želje. Ali, bez obzira na sve mogućnosti, ideju da se osvetite odmah odbacite. Ustvari, humor i smeh su bolji način da se izborite sa tim.

 

Nakon perioda emotivnog rasula, danas počinje jedan veoma umirujući period za vas. Svakako možete uzeti život u svoje ruke, smireno potpuno obnoviti emocionalnu harmoniju i pustiti izbalansiranu energiju da teče kroz vaše dane. Štaviše, ukoliko ste bili fizički iznureni, biće ovo prilika da se malo odmorite i napunite baterije.

Exit mobile version