LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

22 августа, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Danas biste mogli imati osećaj da se voljena osoba igra sa vama ili šali na vaš račun. Trenutna astralna energija sugeriše da možda nećete biti u stanju realno da sagledate situaciju. Moguće je da ćete sve gledati očima komičara. Zastanite malo i nemojte kretati odmah u napad!

 

Posvetite se potpuno svom ljubavnom životu. Napravite kompletno ispunjenje uvodeći sasvim nove ideje. Ne dozvolite da takva uživanja stagniraju. Period pred vama je veoma povoljan za ljubav. Ukoliko ste u prilici otputujte, samo vas dvoje. Ukoliko ste sami možete sresti neobično interesantnu osobu.

 

RIBE

Današnja astralna energija pruža vam mogućnost da mudrije odreagujete po pitanju svoje intimne veze. Možda bi bilo mudro da odvojite vreme i dobro sagledate sve činjenice i želje. Ali, bez obzira na sve mogućnosti, ideju da se osvetite odmah odbacite. Ustvari, humor i smeh su bolji način da se izborite sa tim.

 

Nakon perioda emotivnog rasula, danas počinje jedan veoma umirujući period za vas. Svakako možete uzeti život u svoje ruke, smireno potpuno obnoviti emocionalnu harmoniju i pustiti izbalansiranu energiju da teče kroz vaše dane. Štaviše, ukoliko ste bili fizički iznureni, biće ovo prilika da se malo odmorite i napunite baterije.

Стране: 1 2 3 4 5 6