LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

22 августа, 2019 Off By botanika

STRELAC

Danas biste se mogli osećati dosta vrckasto ali i vickasto. Komične scene i humor će vam biti stalno u glavi, a moguće je da ćete shvatiti kako ste pronašli nekog sličnog sebi. Svakako će vas današnji dan samo zbližiti. Naravno, biće tu još dosta toga što ćete želeti da saznate, a smeh će biti način da dođete do toga.

 

Kao osoba koja voli da istražuje nove ideje i upoznaje nove ljude bićete oduševljeni periodom koji je pred vama. S obzirom da će komunikacija, druženje i zajedništvo biti pravilo narednih nekoliko nedelja, izađite i pokažite svoje talente.

 

JARAC

Trenutna planetarna energija doneće malo humora u vašu potencijalnu strasnu vezu ili trenutnu. Moguće je da ćete shvatii kako postoji daleko više hemije između vas dvoje nego što ste mislili. Moraćete pronaći način da je iskažete inače ćete pući oboje. Malo razonode i veselosti svakako može biti jedan od načina da se osećate relaksirano i udobno. Uživajte danas.

 

Veoma pozitivan dan za pripadnike vašeg znaka. Dodajte malo ličnog pečata u svakodnevicu. Možete redekorisati deo svog doma ili pronaći nove društvene aktivnosti sa decom, tokom slobodnog vremena. Nemojte se ustručavati da uradite nešto novo…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6