LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

22 августа, 2019 Off By botanika

LAV

Današnaj astralna energija kombinuje mistično i magično u vašem životu. Ukoliko idete na važan prvi sastanak, onda možda uvidite kako vam se osećanja razvijaju jako brzo i duboko. Možda ste se vas dvoje sreli u neki prošlim životima i bili na nekom nivou razumevanja. Sada ste se sreli ponovo!

 

Da li će doći do neke promene u narednom periodu? Svakako je to pitanje na koje će vam zvezde pružiti odgovor. Vrlo je moguće da otputujete na neku egzotičnu lokaciju ili možda promenite posao i sretnete interesantne ljude. Sve je moguće sa ovakvim aspektima! Uživajte u obnavljajućoj atmosferi.

 

DEVICA

Danas možete postići čudo, posebno sa ovakvim planetarnim uticajem. Radi se o tome da se jako dobro osećate, ali takođe i partner. Iskoristite ovu priliku da proširite svoje vidike i uradite nešto zabavno i edukativno zajedno, posebno ako će to pomoći u napretku vaše veze. Proširite vaše zajedničke vidike!

 

Sasvim novi vetar donosi novine u vaš ljubavni život, a vi nećete žaliti zbog toga. Zvezde najavljuju novi početak. Bićete u prilici da preuzmete prednost u svom životu i testirate sopstvenu sliku o sebi. Verovatno je da nećete biti razočarani rezultatom. Bićete srećni i imate razloga za to…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6