LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 23. AVGUST 2019.godine

22 августа, 2019 Off By botanika

OVAN

Danas možda nećete biti u stanju da ispoljite sav svoj super-cool stav, zbog trenutne astralne energije. Neko kome ste veoma privlačni nateraće vas na smeh, ali to će više biti histeričan smeh, koji nikako ne želite. Možda biste trebali da pribegnete dostojanstenoj mirnoći i mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. U najmanju ruku neka primeti da ste ljudsko biće, ostalo ostavite za sutra!

 

Planetarni aspekti stvoriće uslov za jedan sasvim novi period u vašem životu, kada ćte biti u prilici da se fokusirate na sebe i odvojite se od drugih. Da li se plašite tenutaka preispitivanja? Nemojte, uključite malo i meditaciju, prijaće vam. Tokom perioda koji je pred vama dosta toga ćete naučiti o sebi.

BIK

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh. Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

 

Ovo je početak jednog novog ciklusa. Tokom narednih nekoliko dana moraćete odlučiti o nekim problemima. Možda ćete morati ponovo razmisliti oko nekih svojih principa, kojih se držite u vezi. Nakon toga, uvidećete da se više ne slažete sa njima…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6