Neko bitan

Drage DEVICE, srećan rođendan! Danas počinje mesec VAŠE VLADAVINE. Spremite se za PUNO IZNENAĐENJA na polju LJUBAVI i puno USPEHA na poslovnom planu.

Devica je šesti znak Zodijaka i njoj pripada period od 23. avgusta do 22. septembra. Dakle, upravo danas počinje mesec vladavine Device. Možemo odmah na početku da vam kažemo da se spremite za jedan mesec pun lepih iznenađenja, što se tiče ljubavi.

Svakako možete da se nadate i velikom broju uspeha na poslovnom planu, što ste vi svojim trudom i radom i zaslužili. Ali pre svega toga, moramo reći nešto o osnovnim karakteristikama svake Device. Naime, Devica je zemljani znak i njena vladajuća planeta je Merkur. Neke od osnovnih karakteristika koje Merkur daje ovom znaku su osećajnost, pedantnost i nežnost. Poznato je da su Device izuzetno dobri prijatelje i da ih je veoma korisno imati. One su odlične u davanju saveta i znaju da reše svaki problem.

Veoma su posvećene porodici i uvek su spremne da priskoče svima u pomoć. Možda vam nekada neće pokazati direktno svoja osećanja, ali će svakako uvek svojim delima to da dokažu. Device su takođe veoma marljive, oštroumne i zato su veoma uspešne na poslovima koje rade. Možemo slobodno reći da su jako praktične, lojalne i vredne. Što se tiče ljubavi, Devica je neko ko zahteva puno pažnje u ljubavnom odnosu. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Takođe nisu sklone direktnim izjavama ljubavi, ali će vam na mnogo načina pokazati da im je stalo do vas. U svakom odnosu su izuzetno odane i verne i zato izdaju ne praštaju. Upravo zbog svih ovih osobina Device zaslužuju najveću moguću sreću.

Najbolji period za ostvarenje svih vaših želja i uspeha je upravo u periodu vaše vladavine, koji počinje danas. Naime, u ovom mesecu Device će pre svega biti čeličnog zdravlja i ništa ih ne može sputati na putu ka uspehu. U prethodnim mesecima sve Device su naporno radile i svojom kreativnošću pokazale da zaslužuju povišicu. I upravo u ovom mesecu vaše vladavine bićete nagrađene za vaš veliki trud i rad. Vaši nadređeni će biti srećni što u svom okruženju imaju osobu kao što ste vi i zahvaliće vam se jednom izuzetno lepom povišicom.

Najlepša dešavanja vas svakako očekuju na polju ljubavi. Naime, svi oni koji su zauzeti u ovom mesecu mogu očekivati da će njihova veza doći na jedan viši nivo. Vaš partner će se potruditi da vam svaki dan pokloni pažnju i da vam nekim lepim sitnicama pokaže koliko mu je drago što ste baš vi u njegovom životu. (nastavak na sledecoj strani broj 3)

U mesecu vaše vladavine sledi i vaš rođendan i možemo reći da vas očekuje jedno izuzetno lepo iznenađenje, kako od članova porodice tako i od vašeg partnera. Što se tiče slobodnih Devica, u ovom mesecu će mnogi od vas otići na putovanje i upravo na tom putovanju desiće se jedno malo čudo.

Sve ono što ste oduvek želeli i tražili kod partnera, naći ćete u osobi koju ćete sresti na svom putovanju. Većina pripadnika ovog znaka biće zadovoljna na polju ljubavi u ovom mesecu, jer će se dešavati neverovatni susreti i sudbina će vas neverovatnim okolnostima spojiti sa vašom srodnom dušom.

Dakle, drage naše Device, u ovom mesecu možete da očekujete samo lepe vesti. I sreća koja će vas dočekati za vreme vaše vladavine dugo će ostati uz vas. Zato vam mi savetujemo da stavite osmeh na lice i da spremno dočekate dane koji dolaze. Na kraju, svim Devicama čestitamo rođendan!

Exit mobile version