Drage DEVICE, srećan rođendan! Danas počinje mesec VAŠE VLADAVINE. Spremite se za PUNO IZNENAĐENJA na polju LJUBAVI i puno USPEHA na poslovnom planu.

Drage DEVICE, srećan rođendan! Danas počinje mesec VAŠE VLADAVINE. Spremite se za PUNO IZNENAĐENJA na polju LJUBAVI i puno USPEHA na poslovnom planu.

22 августа, 2019 Off By botanika

Devica je šesti znak Zodijaka i njoj pripada period od 23. avgusta do 22. septembra. Dakle, upravo danas počinje mesec vladavine Device. Možemo odmah na početku da vam kažemo da se spremite za jedan mesec pun lepih iznenađenja, što se tiče ljubavi.

Svakako možete da se nadate i velikom broju uspeha na poslovnom planu, što ste vi svojim trudom i radom i zaslužili. Ali pre svega toga, moramo reći nešto o osnovnim karakteristikama svake Device. Naime, Devica je zemljani znak i njena vladajuća planeta je Merkur. Neke od osnovnih karakteristika koje Merkur daje ovom znaku su osećajnost, pedantnost i nežnost. Poznato je da su Device izuzetno dobri prijatelje i da ih je veoma korisno imati. One su odlične u davanju saveta i znaju da reše svaki problem.

Veoma su posvećene porodici i uvek su spremne da priskoče svima u pomoć. Možda vam nekada neće pokazati direktno svoja osećanja, ali će svakako uvek svojim delima to da dokažu. Device su takođe veoma marljive, oštroumne i zato su veoma uspešne na poslovima koje rade. Možemo slobodno reći da su jako praktične, lojalne i vredne. Što se tiče ljubavi, Devica je neko ko zahteva puno pažnje u ljubavnom odnosu. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Стране: 1 2 3