10 stvari koje nesvesno radite, a to muškarca povređuje i hladi!

10 stvari koje nesvesno radite, a to muškarca povređuje i hladi!

20 августа, 2019 Off By ludarito

 

 

Kada mu date do zanja da ste primetili da ima neki kilogram viška.

Samo zato što muškarci to rade jedni drugima – nemilosrdno se ismavaju u društvu – ne znači da možete i vi. Momci se pretvaraju da im ne smeta kad ih prjatelji ismijavaju, ali zapravo odmah pokušavaju da smisle način kako da reše taj problem. Želite da znate zašto? Zato štoi dalje žele da vam budu jednako privlačni! Dakle, ako im uputite kritiku, njihovo samopouzdanje odmah pada. I može potrajati neko vreme dok se opet ne osete samopouzdano.

Kada pričate o njemu u trećem licu.

Možda mislite da je fora pričati svojim drugaricama o nesigurnostima, manama i čudnim navikama svog dečka dok on stoji pored vas, ali zapamtite da će ga to jako povrediti. Ako ga pretvorite u lik iz priče – „I onda je on napravio to, on uvek radi tako nešto…“ – mogao bi da se oseća kao da ga ne shvatate ozbiljno.

Kritikujete ga zbog bilo čega pred drugima.

Čak i ako se vi osećate toliko prijatno sa svojom porodicom i prijateljima da vam ne smeta ako se raspravljate s partnerom pred njima, verujte da njemu smeta. On se u tom trenutku oseća kao da ga uopšte ne poštujete. Niko ne razume obe strane u svađi, a pogotovo ako ne zna sve detalje i opredeliće se za jednu stranu, a vaš dečko to nastoji da izbegne.

Kada uslugu tražite nekom drugom, a ne njemu.

Želite da bude nezavisna i samostalna devojka, a ne neko kome je stalno potrebna pažnja. Iz tog razloga automatski zamolite prijatelja ili člana porodice da vam pomogne oko auta, popravljanja sudopera ili emocionalne podrške pre važnog intervjua. Ali ono što je važno u vezi je upravo to da pokažete ranjivost kako bi se partner mogao osećati cenjenim i korisnim. Zato, progutajte ponos i tražite pomoć (ponekad).

Стране: 1 2