Neko bitan

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

OVAN (21.03 – 20.04)

Zagrljaj Marsa i Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane – i vrlo lukavom i „ispod Mire sto đavola vire“ znaku Device, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osetiti vrlo intenzivna seksualna napetost, i naravno – sve je moguće!

Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gde su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost. Ono što bi trebalo izbegavati je preterani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

 

BIK (21.04 – 21.05)

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas. Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje.

Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ – i vama i partneru može smetati svaka sitnica. …..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

BLIZANCI (22.05 – 22.06)

Period mnogobrojnih ljubavnih šansi se nastavlja za slobodne pripadnike ovog znaka. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ulazite u kontakt sa pripadnicima suprotnog pola i sada se možete prilično jako vezati za nekog ko vam i fizički i intelektualno odgovara. Oni koji su u braku ili u dužim emotivnim vezama – ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma, stabilnosti – sada može delovati dvojako.

S jedne strane, ovaj tranzit je dobar ukoliko imate nameru da otputujete zajedno, da se bavite sređivanjem doma (ili pak svog odnosa), jer će doneti dosta energije koja se može pravilno iskoristiti. Sa one lošije strane – kod nekih parova mogući su konflikti i tenzija i to uglavnom oko sitnica….

 

RAK (23.06 – 23.07)

Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje – sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. Obzirom da je Saturn još uvek retrogradan u vašem polju partnerstava moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo. Savet za vas – sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju.

Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period…..

 

LAV (24.07 – 23.08)

Iako kalendarski nije – za vas je ovo leto zvanično završeno. Bar što se tiče onih potpuno opuštenih i divnih momenata u kojima je svaki vaš potez i svaka vaša reč privlačila pažnju suprotnog pola. To ne znači da se svetla pozornice gase za vas, ne. Samo se malo vraćate u realnost, ali i ta realnost nudi ljubavne prilike za vas. Najpre kroz poslovni segment. Ono što je povoljno – veze u koje ulazite sada imaju mnogo više šansi za trajnost nego one „letnje“.

Oni koji su u brakovima i emotivnim vezama – vreme je za razgovore, ali one konstruktivne. Izbegavajte da u svakoj sitnici tražite razlog za nezadovoljstvo, pokušajte da sagledate širu sliku. Dobre prilike da vaš odnos krene mirnijim tokom… …...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

DEVICA (24.08 – 23.09)

Definitivno je došao red i na vas da se zaljubite. Ulazak Marsa, Venere i Sunca u vaš znak i polje ličnosti otvara pred Devicama mnogobrojne ljubavne prilike, bez obzira na to što vam to sada možda i nije prioritet. No, bojim se da se nebo trenutno ne vodi niti vašim željama niti vašim prioritetima – pripremilo vam je jednu vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu a vama ostaje samo da u njoj uživate.

Oni koji su u bračnim ili emotivnim vezama – ovo je vreme da se više otvorite prema voljenoj osobi i da iz vas izađu mnoge stvari koje ste do sada čuvali samo za sebe. Ne postoji razlog za zabrinutost – partner ima razumevanja za vas i zajedničkim snagama učinićete ovu sedmicu lepom i podsticajnom po oboje.

 

VAGA (24.09 – 23.10)

Povlačenje – tako bismo mogli nazvati ovaj period u koji ulazite. Planete vam se sele „iza leđa“ pa je za mnoge od vas period zabave, provoda i lakih letnjih ljubavnih priča – zvanično završen. Neke će se veze nastaviti kao tajne, neki novozapočeti odnosi će pući kao balon od sapunice, shvatićete da su osobe koje su oko vas željne samo seksualne zanimacije – u svakom slučaju, sledi vam otrežnjenje.

No, pojedine Vage će baš u ovom periodu ući u zabranjenu, tajnu, erotskom energijom nabijenu vezu – i nema nikakve veze da li ste slobodni ili zauzeti – i jednima i drugima je ova opcija otvorena. Ne zaboravite da je vaša vladarka Venera sada u Devici, u znaku u kojem je u padu – baš iz tog razloga, možete lako „pasti“…

 

ŠKORPIJA (24.10 – 22.11)

U vašem polju prijatelja odjednom je planetarna gužva. Mars, Venera i Sunce u tranzitu kroz znak Device donose slobodnim Škorpijama više opuštenosti, više kontakata sa suprotnim polom, pa samim tim – i više mogućnosti za flert i otpočinjanje ljubavne romanse. Obratite pažnju i na društvene mreže i društvene aktivnosti jer vam i sa ove strane dolaze mnogobrojne ponude.

Sad, biće tu ponuda i „ponuda“ – na vama je da odete na onu stranu na koju vas srce, leptirići u stomaku ili seksualna tenzija vuče….Oni koji su u braku ili emotivnim vezama – dobar momenat da se partner i vi više posvetite jedno drugom, možda i da otputujete makar na par dana negde i obnovite svoju ljubavnu vatru…. ....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

STRELAC (23.11 – 21.12)

Veliki vatreni trigon sa kojim ulazite u ovu sedmicu naznaka je da vreme ljubavi još uvek nije iza vas. Ukoliko ste nešto već otpočeli – sada to možete nastaviti i učvrstiti. Ukoliko ste upoznali u prethodnom periodu osobu koja vam se dopala – sada tu može doći do konkretnijih dešavanja i početka emotivne priče. Čak i ako do sada nije bilo pojave osobe koja bi vas zainteresovala – još uvek imate ogromne šanse da se to dogodi baš sada.

Ne zaboravite – kako zračite, tako privlačite! A vi sada zračite mnogo, mnogo dobro! Oni koji su u vezama i brakovima – za vrlo kratko vreme vaš odnos se može popraviti, ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema. U svakom slučaju – radošću i zabavom ispunjena sedmica!

 

JARAC (22.12 – 20.01)

Pa dragi Jarčevi, izgleda da je konačno došlo i vaših pet minuta….Od ove sedmice Mars, Venera i Sunce u dobrom su aspektu prema vašem znaku – osobe koje vam dolaze će vas aktivirati, podsticati, davaće vam energiju da realizujete svoje ljubavne želje. Naravno, vama je trenutno najvažnija Venera jer ona i vlada vašim poljem ljubavi a kroz znak

Device doneće vam osobe sa putovanja, one koji dolaze u vaše mesto posla ili privatnih poslova radi, ali doneće vam i one sa kojima ste poslovno povezani. Vaše sudbinsko polje je aktivirano i to jako – pa hajde da vidimo šta vam je ta sudbina namenila! Oni u vezama i brakovima – za vas jedna solidna sedmica, bez većih trzavica i problema.

 

VODOLIJA (21.01 – 19.02)

Ukoliko je u prethodnoj sedmici (taj pun Mesec u vašem znaku je napravio dar mar) došlo do konfliktnih situacija ili tenzije u odnosu sa osobom koju volite – sada je vreme da se tlo smiruje i stvari ispravljaju. Znam da to možda ne izgleda kao lak zadatak i da su obostrani ego i sujeta po mnogim pitanjima jaki – ali sada je trenutak da krpite ukoliko se nešto rasparalo….

Poslušajte i savet od strane prijatelja ili ako je potrebno – neka vam oni budu posrednici u situaciji, dok sve ne dođe na svoje mesto….Biće ovo dobro, samo je potrebno malo truda….Oni koji su slobodni – mnogo kontakata sa suprotnim polom u ovoj nedelji. E sad, koliko će vam ti kontakti „leći“ i odgovarati – to je već neko deseto pitanje….

 

RIBE (20.02 – 20. 03)

U ovoj sedmici Mars, Venera i Sunce ulaze u vaše polje emotivnih partnerstava. Ovo naravno nosi i pozitivnu i negativnu simboliku, sve u zavisnosti kakva je priroda i kolika je stabilnot vašeg odnosa. Ukoliko ste već u prethodnoj nedelji imali veći problem sa osobom koju volite, bojim se da bi ovo moglo samo da donese nastavak i produbljivanje nesuglasica.

No, ne treba zaboraviti da sada postoji ogromna šansa da stvari sredite, ali na prvom mestu vi morate biti otvoreniji i spremniji za komunikaciju koja je realna i koja se ne bazira samo na vašim ustalasanim emocijama i očekivanjima. Oni koji su slobodni – pred vama je značajan period koji vam konačno može doneti ozbiljnu ljubavnu priču.

Exit mobile version