HOROSKOP: Treba vam oporavak od napetog tempa na poslu! Razmislite o odlasku na PUTOVANJE

HOROSKOP: Treba vam oporavak od napetog tempa na poslu! Razmislite o odlasku na PUTOVANJE

2 августа, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Veoma ste uporni u svojoj nameri da napredujete i ne zanimaju vas previše tuđi problemi. Posvećeni ste svom poslu i obavezama i dobro znate koji su vam prioriteti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će pokazati da joj treba još vremena da bi mogla sasvim da se opusti pored vas. Moguće je da ste vi nestrpljivi i da na neki način stvarate tenziju u tom odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su naglašeni kod vas. Pred vama je period koji može da vam donese manje srčane tegobe. Izbegavajte stresne situacije i preterano naprezanje.

 

BIK

POSAO: Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla ali je veliko pitanje da li ste vi sada spremni da je iskoristite. Moguće je da iz nekog razloga sumnjate u sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da želi da bude sa vama u vezi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Razvijajte zdravije navike i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju generalno. Vreme je da se posvetite sebi i svojim potrebama u narednom periodu….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4