HOROSKOP ZA NEDELJU – Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi

HOROSKOP ZA NEDELJU – Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi

28 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Očekuje vas dan koji može biti prilično opušten. Imaćete priliku da se odmorite od nagomilanih obaveza koje su vas na neki način opteretile u većoj meri.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete vezu koja na duže staze može biti stabilna i perspektivna. Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama. Moguće je da ćete imati manje probleme sa kožom i alergijama. Pred vama je nepovoljan period u kojem su mogući zdravstveni problemi.

 

BIK

POSAO: Rešili ste da se ozbiljno posvetite svom poslu. Spremni ste na to da vam neko vreme karijera bude jedini prioritet. Važno vam je da na ovom polju postepeno napredujete.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za flert sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da želi nešto više od toga. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni emocijama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne pomake na ovom polju i da stabilizujete svoju situaciju, da prevaziđete probleme od pre.

 

BLIZANCI

POSAO: Možda ste mislili da je sve izgubljeno ali konačno se ukazuju nove pozitivne šanse. Sudbinski preokreti dolaze i vreme je da se maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako razviti dublji odnos sa osobom do koje vam je stalo. Spremni ste za promene.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim poteškoćama vezanim za zdravlje.

 

RAK

POSAO: Ostvarili ste svoje želje i ambicije i ponosni ste na sve što ste do sada ostvarili. Očekuje vas pozitivna faza u kojoj ćete imati mogućnost da dođete do nekih bitnih kontakata.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati priliku za početak jedne nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće sa varenjem. Pazite šta jedete.

 

LAV

POSAO: Pred vama je povoljna faza za posao. Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za saradnju tokom današnjeg dana. Potrudite se da iskoristite mogućnost koja vam je data.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma zanimljivom susretu koji vas vodi do prilike za ljubavnu vezu. Očekuje vas period u kojem ćete imati neku dilemu kada je u pitanju polje emocija.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte gazirane, hladne napitke i alkohol. Potrudite se da unosite više vitamina.

 

DEVICA

POSAO: Neće biti nepredviđenih komplikacija na vašem polju posla. Sve ide onako kako ste se nadali i očekivali. Uspešno ćete završiti poslove koje ste ranije započeli.

LJUBAV: Stabilno stanje na polju emocija vas raduje. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove, ozbiljne veze sa osobom koja će vam pokazati da je spremna da se trudi oko vas.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro u svojoj koži danas. Pred vama je jako povoljan period kada je u pitanju zdravlje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2