NEDELJNI HOROSKOP Od 29. JULA – 04. AVGUSTA 2019: Blizanci nema paraaaaaaa…..a i kad bude bilo – sve ćete vi to očas posla potrošiti, Device izbegavjte rizične investicije to je vrlo klizav teren, Ribe više opreza sa novcem u ovoj sedmici!

NEDELJNI HOROSKOP Od 29. JULA – 04. AVGUSTA 2019: Blizanci nema paraaaaaaa…..a i kad bude bilo – sve ćete vi to očas posla potrošiti, Device izbegavjte rizične investicije to je vrlo klizav teren, Ribe više opreza sa novcem u ovoj sedmici!

28 јула, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Posao

Sve će se na dalje dešavati iza zatvorenih vrata, u tajnosti….nećete otkrivati svoje planove, ali ćete vredno raditi na njima, pripremajući se da u septembru grunete u velikom stilu. Imaćete tajnu podršku, ali ćete isto tako imati i one koji vam iza leđa prave spletke, sapliću vas ili vas opanjkavaju. Najbolje je da ih ne primećujete uopšte, ionako neće imati ne znam ni ja kakav uticaj na vaše planove. Samo trenutnu nervozu će vam donositi i možda preispitivanje koji bi potez bio pravi da povučete….

Novac

Ne brljekajte baš mnogo sa rizičnim investicijama. To je vrlo klizav teren….

Zdravlje

Naglašen stres, kod nekih i anksioznost.

VAGA

Posao

Merkur kreće direktno u vašem polju karijere i pozicije, ali tokom ove sedmice ova planeta će bukvalno militi, pa ne očekujte brze završetke ili brza razrešenja situacija u poslovnom segmentu. I dalje će stvari funkcionisati usporeno i dalje možete imati problem sa kašnjenjima (i vašim i tuđim). S druge strane, mora se priznati da će vas poprilično „boleti uvo“ i nećete se nešto naročito opterećivati ovim. Biće vam važno da se posao završi, pa kad god – ranije ili kasnije, isto mu se hvata…

Novac

Potrošićete pre nego što zaradite. Ali ćete makar zaraditi, ako je za utehu….

Zdravlje

Sada ne smete da stanete. Pokret, pokret, pokret!

ŠKORPIJA

Posao

Pretvorili ste se u posao. Dišete, živite, jedete, spavate, volite – ali sve pod senkom posla, sve pod senkom karijere. I sada vam je to najvažnije, mora se priznati. Sada želite da gradite status, sada želite da učvršćujete pozicije koje imate, sada želite da pokažete svetu ko ste, šta ste i šta možete. Biće onih koji će pokušati da vas sapletu, pa će sami sebe saplesti. Držite se čvrsto puta kojim ste krenuli i ne dozvolite da vas bilo šta skreće sa njega. Nadređeni će vas nervirati. Prećutite, makar za sada….nije još vreme…

Novac

Novac standardno dolazi i isti taj novac vi standardno spiskate do poslednje pare.

Zdravlje

Dobri ste, dobri….ništa vam ne fali.

STRELAC

Posao

Ako imate saradnju sa strancima ili tek planirate istu – ovo je odličan period za vas. Takođe, ukoliko radite u sektoru obrazovanja, u državnim i javnim institucijama – odlično vreme je pred vama. generalno gledano – vi sada stojite kao pokretač dešavanja i neko ko planira i usmerava ljude oko sebe. Nemojte da se iznenadite ukoliko vas saradnici ili kolege spontano postave kao predstavnika ili isture u „prve borbene redove“.

Novac

Kreću bolje finansijske prilike po vas.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4