Neko bitan

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 29. JULA – 04. AVGUSTA 2019: Vage će doživeti strujni „udar ljubavi“ neko nov i neobičan osvaja vaše srce, Bikovi moguća je veza sa zauzetom osobom,Strelčevima iskaču udvarači na sve strane

OVAN

Mars, Sunce i Venera a polovinom sedmice i mlad Mesec u vašem polju ljubavi i zabave – pa zar vam je stvarno potrebno još nešto da biste uživali u letnjim danima i noćima? Strast će prštati na sve strane, povlačiće se grandiozni zavodnički potezi, osvajaćete i osvajaće vas….Doduše, možda vas reči neće služiti kao inače, nećete pronalaziti one prave ili ćete ostajati bez teksta u najbitnijem momentu….ali vodite se onim „pogledi su govorili više od reči“ i nema da vas boli glava.

A vi zauzeti ne gledajte mnogo sa strane u kratke letnje haljinice i preplanule momke već uhvatite drago vam biće i idite negde na odmor ili izlazite više ili organizujte gala zabavu za prijatelje ili pravite bebe – svako prema volji i nahodjenju.

BIK

Zastoj u komunikaciji i nerazumevanje sa voljenom osobom sada može proizvesti tenziju i nesuglasice. Ukoliko neka stara pitanja nisu rešena – takođe. I vi i partner ćete smatrati da ste apsolutno u pravu i niko neće biti spreman da čuje mišljenje druge strane. Ovo baš i nije sedmica da se ubeđujete, umesto toga – više izlazite ili krenite zajedničkim snagama u renoviranje stana. Potrošite višak energije na nešto konstruktivno i dobro, a ne na svađu.

Slobodni Bikovi pod jakim dejstvom Urana mogu pokrenuti nešto što će vrlo ličiti na prolaznu letnju avanturu. Da li će to tako i ostati, to ćemo još da vidimo. Mogući su i počeci veza sa zauzetim osobama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

BLIZANCI

Komuniciraćete sa voljenom osobom strasno i glasno. Ono što je bitno i što vas gađa u srculence ćete prećutkivati i čuvati za sebe, za sve ostalo – vikaćete da vas ceo svet čuje. U onome što je strasno i što vas spaja sa partnerom – uživajte na veliko….a u onome što vas razdvaja i što vas može posvađati – povucite ručnu kočnicu ako situacija krene da se zahuktava a vi osetite da ćete preterati. Dobar je period za kraće putovanjce ili za mnogo lutanja po raznoraznim društvenim dešavanjima.

Ako ste solo – privlačićete pažnju, makar tri osobe će se motati nešto oko vas i pokušavati da vas osvoje. Ne ulećite u avanturice sa osobama koje su zauzete – možete vi mnogo bolje od toga.

RAK

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome…..ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno.

Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Rakovima davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog. Neko će se pokrenuti prema vama, a da li ćete se i vi pokrenuti prema toj osobi – veliko je pitanje. ..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

LAV

U vašem znaku su Mars, Sunce, Venera, a ove nedelje i mlad Mesec. I sve je to super i doneće vam odličnu energiju, ali ovoliko planeta u polju ličnosti ipak govori i o tome da ćete biti skloni da preveliku važnost pridajete – sebi. U partnerskim odnosima ipak mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, a ako samo jedna osoba tera po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati – e onda to može da proizvede i tenziju. Zato s vremena na vreme obratite pažnju i na voljenu osobu i njena osećanja i potrebe….

Usamljeni Lavovi – iskreno, teško je da Lavovi mogu biti usamljeni u ovom periodu. Mora tu da postoji makar jedan udvarač, a ne bi me čudilo i da ih ima tri-četiri-pet-šest komada….

 

DEVICA

Ako ste zauzeti, a usput imate i neku tajnu vezu – za vas kreće super period u kojem ćete em da se nauživate u toj tajnoj aferici, em će sa „redovnim“ partnerom uglavnom sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ste bez tih „tajnih aktivnosti“ gledajte da u istu ne upadnete jer će situacije pokušavati da vas sapletu i da vas uvuku u nešto strasno i burno i divlje i vrlo vrlo zanimljivo….E baš ako ste totalni karakter (a ima i takvih) – vama će ova nedelja sa voljenom osobom uglavnom proteći u zajedničkim aktivnostima i sa puno interesantnih ljubavnih varnica…..

Oni koji su slobodni – postoji osoba koja vam se dopada (i kojoj se i vi dopadate), samo se još čeka kada će neko od vas dvoje povući prvi, pravi potez….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

VAGA

Posle perioda u kojem ste se mrljavili, kilavili, bili preterano, onako bljak emotivni i sami sebe saplitali u partnerskim odnosima – Vage ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u drago vam bićence. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje!

Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno! Lepa adrenalinska inekcija za vas!

ŠKORPIJA

Partner bi malo da se meša u vaše lične stvari, a vi od toga dobijate ospice. Ne želite da vam bilo ko soli pamet i govori vam kako ne radite pravilno, kako morate da nešto promenite….pa čak i kada je to vaše voljeno bićence….i čak i kada je možda u pravu….U suštini, u ovoj sedmici u vašim partnerskim odnosima samo obostrano naglašen ego može da vas saplete. Umesto da pokušavate da pobedite jedno drugo, bolje taj višak energije utrošite na međusobnu razmenu vruće ljubavi. Bolje je, verujte.

Ukoliko ste usamljeni – kod vas sve ljubavne prilike sada funkcionišu preko posla. Može da natrči neko vrlo interesantan u ovoj nedelji. Mini zemljotres, mini grom iz vedra neba. Jedna mljac osoba za zavesti…. …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

STRELAC

Vaše voljeno biće se malo zaglavilo u nekim situacijama, osećanjima, nespokojima – i koliko god da vi pokušavate da drugoj strani objasnite da je to totalno bezveze i da ne gleda na stvari na taj način – u ovoj sedmici je malo verovatno da će vaše reči biti shvaćene i prihvaćene. Zato je iluzorno da se trudite i da pokušavate da ispravljate krive Drine – umesto toga, bolje predložite neki zajednički izlazak, put, više druženja sa prijateljima – tako ćete lakše opustiti partnera…..

Ukoliko ste solo, krenula je velika trka za osvajanje vas i vašeg srca. Prvo polako, a onda sve brže i brže kreću da iskaču udvarači – njihovo je da iskaču i da pokušavaju da vas smuvaju, vaše je da proberete i izaberete…..

 

JARAC

Partner će tokom ove sedmice delovati nešto zatvorenije i povučenije u sebe nego inače. Nemojte da se tripujete i da počnete da sumnjičavim okom posmatrate voljeno biće. Sve je u redu, svi mi imamo svoje žute minute kada smo osetljivi i kada prosto – nismo raspoloženi za priču. Možda komunikacija i neće ići baš glatko, ali bi strasti mogle da idu super. Pa onda nemojte da pričate, nego se ljubakajte i ljubavišite….eto, pronašli smo rešenje!

Ukoliko ste usamljeni, kvadrat Venere i Urana može da vam u život brzinski ubaci jednu ekstra zanimljivu osobu. Mesta za dešavanja su druženja sa prijateljima, aktivnosti preko društvenih mreža, izlasci. Uživaćete u prijatnim kontaktima sa ovom osobom! …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

VODOLIJA

Vrlo, vrlo dinamičan period u partnerskim odnosima. S jedne strane – super je, kod partnera su Sunce, Mars, Venera i mlad Mesec pa drago vam biće može da vas zatrpa pažnjom, ljubavlju i kojekakvim divnim dešavanjima. Sa druge strane pak, toliko planeta u polju partnerove ličnosti, pa još sa Marsem kao „vodičem“ može da donese i to da se vaše voljeno stvorenje pomalo osili, da postane previše sujetno i da krene da vam diktira neku svoju politiku….E ako do toga dođe, to baš i neće biti dobro jer vi takva ponašanja nećete dozvoliti…..

Ukoliko ste usamljeni, nema šanse da to i ostanete. Ako ništa drugo, mlatićete praznu slamu sa gomilom udvarača. Da li ćete nekome dati zeleno svetlo, ne znam..

RIBE

Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima u vašem je polju ljubavi i zabave i kreće direktnim hodom u ovoj nedelji. I pored toga, ova planeta će prividno biti statična u ovom periodu, pa ćete i vi isto tako imati osećaj da je vaš partner statičan po mnogim pitanjima, da nije spreman za komunikaciju, da nije otvoren prema vama i da se vaša razmišljanja i planovi nikako ne podudaraju. Koliko god da vam ovo smeta, morate pustiti jer potenciranjem na razgovoru i otvorenosti, nećete dobiti razrešenje već samo više ćutanja i zagonetki….

Ukoliko ste usamljeni – obratite pažnju na poslovni segment. Pojavljuju se tu neke interesantne osobe koje bi vas mogle zaintrigirati i privući vašu pažnju….

Exit mobile version