UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU RIBE: PREOSETLJIVA, SAOSEĆAJNA I UMILJATA DUŠA

25 јула, 2019 Off By ludarito

 

Ova žena je rođena zavodnica i glumica. Retko koji muškarac može da ostane imun na njenu lepotu, senzualne usne i oči iz kojih isijava lepota duše i ogromna vera u dobro. Sklone su idealizovanju, sanjarenju i bežanju od stvarnosti jer im je teško da prihvate surovost ovog sveta. Često puta odlutaju iz sadašnjosti, ukažu poverenje pogrešnim ljudima a desi se i da budu žrtve prevare i krađe.

 

Ona ima jaku podsvest i veruje u čuda. Špsebnu pažnju posvećuje snovima i moći podsvesti. Više puta preuzimaju na sebe teret drugih ljudi samo zato što im je teško da kažu NE. Voli reku, jezero, more i okeane. Za nju je voda lekovita. Preterano brien za svoju porodicu a pogotovo za decu. Noćima ne spava ako zna da joj deca imaju neku brigu ili problem. Plačući se moli za pomoć.

 

Poštuje muža i skoro nikada ne čini preljubu, mada uvek u njoj ima neki crv sumnje u vernost partnera. Ako uhvati muža u prevari u stanju je da oprosti sve samo da bi sačuvala porodicu na okupu, ali duboko u sebi pati zbog toga i analizira zašto se to desilo.

 

Njen dom je prelepo uređen. Bez obzira koliko ima novca, porodično gnezdo joj je prečisto i divno sređeno sa istaknutim detaljima i sitnicama koje mu daju posebnu lepotu. Ova žena sigurno ima mini biblioteku u svojoj kući jer u slobodno vreme uživa da čita dobre knjige i tako radi na sebi.

Стране: 1 2 3