30 brutalno istinitih činjenica o Devicama – Niko drugi neće bolje čuvati tajne od Device,kada Devica pronađe ljubav svog života, ona će ostati lojalna do kraja

30 brutalno istinitih činjenica o Devicama – Niko drugi neće bolje čuvati tajne od Device,kada Devica pronađe ljubav svog života, ona će ostati lojalna do kraja

25 јула, 2019 Off By ludarito

Poznata kao najveći perfekcionista u Zodijaku, Devica je vrsta osobe koja želi da joj život bude pažljivo organizovan do najmanjih detalja.

Ona lako prevazilazi osnovne aspekte svake situacije, ali brine o bezvrednim sitnim stvarima. Drži kontrolu nad životom pomoću snažnog osećaja pristojnog i pravilnog ponašanja. Zadovoljstvo joj je da pomogne svim bliskim ljudima da uspeju u različitim aspektima života, a njeno prisustvo se primećuje diskretnom lojalošću i posvećenošću.

Pročitajte sledećih 30 brutalno istinitih činjenica o karakteru Device.

1. Ponekad, Device nemaju potrebu da vam bilo šta objašnjavaju jer znaju da su u pravu i ne osećaju potrebu da vam to dokažu.

2. Device često znaju da budu tihe jer su svesne da su njihove reči oštre kao nož.

3. Ako Devica mora ponoviti nešto više od dva puta, postaje frustrirana.

4. Device su spremne da okrenu sve naopačke, ako je potrebno, kako bi pronašle ono što žele.

5. Umesto da vas zamaraju svojim problemima, one se ponašaju kao da je sve u redu, čak i kada to nije tako.

6. Predstavnici znaka Devica ne mogu podneti neodgovorne ljude.

 

7. Kada vam Devica kaže da vas želi, on/ona stvarno to oseća i potpuno će vam se posvetiti.

8. Device po svojoj prirodi nisu manipulativni ljudi. Možda bi vam rado dali lekciju, ali nikada ne bi nekoga koristili i zlostavljali.

9. Device se brzo uznemire zbog svega, što znači da morate da pazite na to kakve reči izlaze iz vaših usta kada im se obraćate.

10. Uprkos njihovom osećanju stvarnosti, Device još uvek sanjaju da doživljavaju romantičnu priču kao iz najlepših romana.

11. Device poznaju mnoge teme i najčešće su u pravu, odnosno  u 99% slučajeva. Zato će vam se protiviti sve dok njihova reč ne bude poslednja.

12. Ako Devica deluje daleko i uzdržano, to znači da pokušava da razume neke stvari u svom podsvestnom umu pre nego što izvede sledeći korak.

13. Najgori osećaj u njima je kada se osećaju bespomoćno.

14. Devica sumnja u sve stvari zbog kojih se oseća neprijatno u datoj situaciji. Nastavak na sledecoj strani.

 

Стране: 1 2