DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL 2019.godine

23 јула, 2019 Off By ludarito

Ovan

Ne dozvolite da vas iko danas sputava u onome što ste zacrtali da treba da ispunite. Potrebno vam je samo malo ulaganja pozitivne energije, jer danas na putu do uspeha neće biti prepreka. Nečija nenaklonost, ipak, mogla bi da vam zasmeta. Ne poveravajte se nikome, pa čak ni osobama u koje imate poverenja. Danas se uzdajte samo u sebe.

 

Zvezde Vam danas omogućavaju puno zabave, i mogućnost da otkrijete o svojim fantazijama mnogo više nego što ste znali do sada. Ako želite da imate partnera u toj avanturi otkrivanja, nekog ko će Vas potpuno razumeti, možete ga sresti na nekoj zabavi ili drugom društvenom događaju.

Bik

Ako imate utisak da ste na izmaku snaga i da ne vidite rešenje, budite svesni da neka stvari u životu ne treba forsirati. Ako pored celokupnog truda rezultati i dalje izostaju, bilo bi dobro da energiju usmerite u neke druge projekte. Ponekad, jako je bitno znati kada se treba zaustaviti. Ovog dana je prilika da pokažete da li ste tu životnu lekciju zaista usvojili.

 

Planete Vam danas pružaju veliku mogućnost za druženjem. To je sjajno ukoliko ste raspoloženi za to, ali ako niste, bilo bi mudro da razmislite šta bi ste propustili ako bi ste ostali kod kuće. Velika je verovatnoća da upoznate nekog veoma toplog i brilijantnog….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5 6 7